Hayat durdu!

Adana’da yeğeni ile birlikte yolun karşısına geçmek isteyen 27 yaşındaki Fatma Durak’a otomobil çarptı. Genç kız, hayatını kaybetti. Trafik canavarı ise kaçtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2017 Güncelleme 29 Eylül 2017, 00:00
Hayat durdu!

İÇİNDEKİLER

Genç bir kızın ölümüne neden olan trafik canavarı, sırra kadem bastı. Olay dün Adana Yüreğir'de yaşandı. Fatma Durak (27), yeğeni ile yürüyüşe çıktı. İkili, yolun karışına geçmek istedi. Genç kıza, beyaz renkli bir otomobil çarptı. Durak, metrelerce savruldu. Araç ise uyarı levhasını devirip, yaklaşık 50 metre ileride durdu. Şoför koltuğunda oturan kadın sürücü ile yolcu konumundaki bir erkek yer değiştirerek kaçtı. Kanlar içinde kalan Fatma Durak ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emniyet güçleri, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Kadının cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Ağabey Yaşar Durak, kardeşi Fatma Durak'ın, yeğeni Umut Eren Yıldırım ile ATM'den para çekmek için evden çıktığını belirterek, daha sonra acı haberi aldıklarını söyledi.



CEZASINI ÇEKSİN!
Durak, "Kardeşim Almanca öğretmeniydi ve atanmayı bekliyordu. Ölümüne neden olan sürücünün yakalanmasını ve gereken cezanın verilmesini istiyorum. İnsanlar, bir hayvana çarptığı zaman bile durup ilgileniyor ancak kardeşime çarpan sürücü kaçıp gidiyor. En azından hastaneye götürebilirdi" ifadelerini kullandı. Fatma Durak'ın cenazesinin Malatya'da toprağa verileceği öğrenildi.