Taciz günü!

Beyoğlu’nda alkollü genç, 16 yaşındaki kızı yere yatırdı. Taciz etti. Sapığı, vatandaşlar etkisiz hale getirdi. Denizli ve Konya’da da aynı manzara vardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2017 Güncelleme 26 Eylül 2017, 00:00
Taciz günü!

İÇİNDEKİLER

İstanbul, Denizli ve Konya'da taciz skandalı patlak verdi. 3 olayda da sapıkları, duyarlı vatandaşlar engelledi. İstanbul Beyoğlu'nda 16 yaşındaki A.N.G., caddede yürümeye başladı. Bir süre sonra alkollü olan 24 yaşındaki Y.K., sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine genç kız, tepki gösterdi. Takibe başlayan sapık, A.N.G.'yi ağzını kapatarak yere yatırdı. Yardım çığlıklarını duyan ve o sırada yoldan geçen güvenlik görevlisi Çetin Günen, genç kızı kurtardı. Y.K.'yı etkisiz hale getirdi. Ardından da polis ekiplerine haber verdi. Şoka giren genç kız, ekip otosuna bindirildi. Şüpheli ise gözaltına alınarak karakola götürüldü. Taciz iddialarını yalanlayan Y.K. "Kimseyi taciz etmedim, 3 bira içtim. Kız bana küfür edince ağzını kapattım, görenler yalan söylüyor" dedi. 18 yaşından küçük olan genç kız ise şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


I.K., 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DOKUNMAK ZORUNDA KALDIM
Konya'da da önceki gün, minibüsle evine giden Y.D., araçta yolcu İ.K.'nin tacizine uğradı. Şüpheli, diğer yolcular tarafından linç edilmek istendi. Polis, İ.K.'yi kurtardı. Tutuklanan evli 1 çocuk babası adamın, "İneceğim zaman bir kız çocuğunun omzuna değmek zorunda kaldım. Daha sonra indim. Şoför, kornaya basarak beni çağırdı. Kız çocuğu kendisini benim taciz ettiğimi söyledi. Dolmuştakiler bana saldırdı. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.


Öfkeli kalabalık, tacizciyi linç etmek istedi. Polis, şüpheliyi ambulansa bindirdi.

MAHALLELİ AYAĞA KALKTI
Denizli'de ise E.S.'nin (51), 16 yaşındaki bir kıza uyuşturucu verip taciz etmeye çalıştığı ileri sürüldü. Çılgına dönen mahalleli, şüpheliyi yakalayıp dövmeye başladı. Polis, linci önlemeye çalışsa da başaralı olamadı. E.S.'yi kurtarmak için ambulansa almak zorunda kaldı. Hastanelik olan tacizci, gözaltına alındı.