Hav are you?

Evet’ çıkmasın diye Türkiye düşmanlığı yapan, Türk bakanı rehin tutan, Türk vatandaşlarına köpeklerle saldıran Avrupa’ya en iyi cevabı gurbetçiler verdi. ‘Evet’i hazmedemeyen faşist siyasiler havlamaya devam etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2017 Güncelleme 18 Nisan 2017, 01:48
Hav are you?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Cumhurbaşkanlık sistemiyle güçlü bir adım atacak olması üst aklın dengesini bozdu. Yeni Türkiye'nin ayak seslerini duyan Avrupa, yıllardır her istediğini yapan Türkiye yerine milli çıkarlarını koruyan Türkiye'yi karşısında görünce kudurdu. Faşist yüzünü gösteren Avrupa, Nazi zihniyetiyle Türk siyasetçilere kapılarını kapattı. Hollanda, bir Türk bakanını rehin tuttu. Türk vatandaşlarına köpeklerle saldırdı. Avusturya, Belçika, Fransa, İsviçre ve Almanya da benzer uygulamalar yaptı. Tüm bu düşmanlık yetmedi. Avrupalı Türkler'in de gayretiyle Türkiye yeni bir döneme adımını attı. 'Evet' oyu çıkmasıyla beraber Avrupa'daki Türk vatandaşlar bayraklarını kapıp sokaklara döküldü. Almanya'daki konvoylara polis engel olmaya çalıştı ve Türkler'e ceza kesti. Türkler'in bu coşkusu Avrupa'yı yine rahatsız etti. Avrupalı siyasiler, Nazi zihniyetiyle yeni açıklamalarda bulundu. Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Referandumda alınan yakın sonuç Türk toplumunun ne kadar bölünmüş olduğunu gösteriyor" açıklamasında bulundu.

CEM ÖZDEMİR ŞOKTA!
Belçika'dan Flaman Hıristiyan Demokrat Partisi'nin (CDV) milletvekillerinden Hendrik Bogaert ve Alman Alternatif (AfD) Partisi yönetim kurulu üyelerinden Alice Weidel ise "Evet oyu kullananların çifte vatandaşlıklarını düşürelim" diyerek faşizme devam etti. Almanya'dan çıkan yüksek oranda 'Evet' oyu karşısında şok olan Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir ise, Türkler'in uyum süreci açısından önemli ihmallere işaret ettiğini belirtti. Özdemir Türkler'in Alman Anayasası'nı benimsemesi gerektiğini de söyledi.

FAŞİZME TOKAT

Dünya çapında Türk vatandaşlarının oylarını kullandığı yurt dışı oylarından 'Evet' çıktı. Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının oylarında yüzde 60 oranında 'Evet' çıkarken, 'Hayır' oyları yüzde 40'da kalktı. Türkiye ve 'Evet' çalışmalarına karşı katı uygulamalar yapan ülkelerde ise 'Evet' oyu resmen patladı. Bazı ülkelerde şu sonuçlar alındı: Hav are you? Büyük Türkiye korkusu Avrupa'nın tüm ayarlarını bozdu. 'Evet' çıkmasın diye Türkiye düşmanlığı yapan, Türk bakanı rehin tutan, Türk vatandaşlarına köpeklerle saldıran Avrupa'ya en iyi cevabı gurbetçiler verdi. 'Evet'i hazmedemeyen faşist siyasiler havlamaya devam etti Alman Başbakan Merkel, Türkiye'nin bölündüğünü söyledi. Alice Weidel (üstte) ise "Evet veren Türkler'i sınır dışı edelim" dedi.

ABD: Evet % 16 Hayır % 84
ALMANYA: Evet: % 63,11 Hayır: % 36,89
AVUSTURYA: Evet: % 72,34 Hayır: % 27,66
HOLLANDA: Evet: % 69,98 Hayır: % 30,02
BELÇİKA: Evet % 78 Hayır % 22
BİRLEŞİK KRALLIK: Evet %20 Hayır %80
DANİMARKA: Evet % 62 Hayır % 38
FRANSA: Evet % 65 Hayır % 35
LÜBNAN: Evet % 94 Hayır % 6


Rotterdam'da bir köprüye "Siz konuşursunuz, biz yaparız" yazılı Erdoğan bayrağı asıldı.


İngiltere'de ise Müslüman bir otobüs şoförü, kornalarla Türk konvoyuna eşlik etti ve "Erdoğan'ı destekleyenlerden ücret almıyorum" dedi.



Alman Başbakan Merkel, Türkiye'nin bölündüğünü söyledi. Alice Weidel (üstte) ise "Evet veren Türkler'i sınır dışı edelim" dedi.