Şakası ses getirdi!

Cizreli vatandaş İngiliz şarkıcı Anne Marie ile düet yaptı. Çektiği klibi hesabından paylaştı. Kısa sürede binlerce ‘tık’ aldı. Her şeyin şaka olduğu ise sonradan ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2017 Güncelleme 17 Mart 2017, 01:15
Şakası ses getirdi!

İÇİNDEKİLER

Sanal alemde yayılan bir düet ortalığı kasıp kavurdu. İngiliz şarkıcı Anne Marie, Sean Paul ile seslendirdiği 'Rockabye' düetini, Cizreli vatandaşla 'Smule' uygulamasından yaptı. Marie, şarkıyı İngilizce, Cizreli Mehmet Ali Şulan ise Kürtçe seslendirdi. Ortaya hayli ilginç görüntüler çıktı.

HERKES GERÇEK SANDI
Çok ses getiren videoyu kendi hesabından paylaşan Cizreli Mehmet daha sonra şaka yaptığını açıkladı. "Sadece bir şaka yaptım" başlığı ile yayınlanan videoyu kısa sürede binlerce kişi tıklayıp, beğeni yaptı. Bir anda sosyal medya fenomeni olan genç adam, bu sayede kolay yoldan şöhrete ulaştı. "Keşke her şey müzik ile anlatılsaydı" diyen Mehmet Ali Şulan, "Keşke daha önce imkanlarımız olsaydı, Cizre'mizi daha güzel tanıtsaydık. Çok sıkıntı yaşadık buralarda" şeklinde konuştu.

'ŞARKI SÖZLERİ BANA AİT'
Kafelerde şarkı söyleğini, Smule programını telefonuna yükledikten sonra klibi çektiğini anlatan Şulan, Londra'ya sesini duyurmasının hikayesini şöyle anlattı: "Programda gördüğüm şarkıya eşlik ettim. Kürtçe parça bana ait. Şakasına yapmıştım ama iş ciddiye bindi. Bu kadar beğenileceğini tahmin etmiyordum."

KÜÇÜK YAŞTA ŞÖHRET OLDU
Tam adı anne-Marie Nicholson olan 1991 doğumlu İngiliz şarkıcı-söz yazarı henüz 6 yaşındayken ilk kez şöhretin tadına vardı. Rockabye adlı şarkısı ile müzik listelerinin üst sıralarında yer aldı.

SMULE NEDİR?
Cep telefonlarına indirilen Smule programı ile herkesle düet yapmak mümkün. Alt yapısı hazır bir şarkıyı arkadaşınızla ya da tanımadığınız insanlarla karaoke mantığı ile söyleyebiliyorsunuz. Şarkı sözleri, müziğe uygun şekilde akıp giderken, sıranız geldiğinde siz söylüyorsunuz.