T'euro'rist

Avrupa, Türk düşmanlığında sınır tanımadı! Bakan Kaya’yı konsolosluk binasına almadı! Bunu protesto eden gurbetçilere köpeklerle saldırdı. Şimdi de başka bir hainliği ortaya çıktı. Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, “Olaylar sırasında özel time ateş etme izni verdim” açıklamasını yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2017 Güncelleme 15 Mart 2017, 02:01
T’euro’rist

İÇİNDEKİLER

Batı, insan hakkı kavramını dilinden düşürmedi! Ancak hendek kazan, barikat kuran ve Türkiye'ye kurşunlar sıkan hainleri muhatap bildi! Üstüne üstlük Türkiye'yi suçlama küstahlığına yeltendi. Batı'nın bu faşist tavrında ilk sırada yer alan ülkelerden biri de Hollanda'nın ta kendisiydi! Hollanda, referandum çalışmaları için ülkeye giriş yapmak isteyen Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nu engelledi. Rotterdam Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya'nın Türk toprağı olan konsolosluk binasına girmesine izin vermedi! Üstelik birbirinden terbiyesiz hareketler sergiledi. Hollanda polisi, Rotterdam'da ülkenin tavrını protesto etmek isteyen gurbetçilerimize saldırı düzenledi. Atlarını, itlerini Türk vatandaşlarının üzerine sürdü.

KENDİLERİNİ KORUMAYA ALMIŞLAR
İşte Hollanda'nın bu çirkin hareketine bir yenisi daha eklendi. Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, hainliği itiraf etti. Fas asıllı Müslüman Ahmed Aboutaleb, NOS TV'nin yayınında Avrupa'nın terörünü itiraf etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın aracının durdurulması ve sonrasında sınır dışı edilmesi olayında Hollanda Özel Timi'ne ateş izni verildiğini söyledi. "Bakan Kaya'nın yanında geniş omuzlu 12 kişi vardı. Bu kişilerin ateş etme ihtimalini düşünerek özel time ateş izni verdik" dedi. Aboutaleb, sunucunun, "Bir bakan gelmiş, orada ne olabilirdi ki?" sorusu üzerine de şu yalan dolu yanıtı verdi: Kendimizi korumaya aldık. Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosluğu'na geçmesine müsaade edilmeyen Kaya'nın önce korumaları gözaltına alınmıştı. Kaya'yı aracından çıkarmaya çalışan polis, vinçli çekici getirip aracı zorla çekme girişiminde bulunmuştu. Aracın kilidini açmak zorunda kalan Bakan Kaya, başka bir araçla polis eskortuyla Almanya'ya götürülmüştü...


* Rotterdam'ın Müslüman Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb...


MEVLÜT YÜKSEL