Acıyı çizdi

Ünlü dövmeci Güray Tan Mısır, sahte içkiden komaya girdi. Hastanede yoğun bakıma alındı. 5 günlük yaşam savaşını kaybetti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2017 Güncelleme 10 Mart 2017, 00:00
Acıyı çizdi

İÇİNDEKİLER

Sahte içki bir can daha aldı. İstanbul Kadiköy'ün tanınmış dövmecisi 45 yaşındaki Güray Tan Mısır, 5 gün önce rahatsızlandı. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç adamın sahte içkiden zehirlendiği ortaya çıktı. Yoğun bakıma alınan Mısır, önceki gün yaşam mücadelesini kaybetti. Yakınları, Güray Tan Mısır'ın kış aylarında İstanbul, yaz aylarında ise Antalya Olimpos'ta dövmecilik yaptığını söyledi. Mısır'ın vasiyeti üzerine cenazesinin Antalya Olimpos'ta toprağa verileceği belirtildi. Öte yandan polis ekipleri, Mısır'ın sahte içkiyi temin ettiği öne sürülen B.Ç'yi gözaltına aldı. B.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'da adliyeye sevk edildi.

DEPOYA BASKIN YAPILDI
Bu arada jandarma ekipleri, S.V'nin Çatalca'daki deposuna baskın düzenledi. Depoda, 18 litre sahte içki, içki yapımında kullanılan 18 varil hammadde ve kazan bulundu. Gözaltına alınan S.V'nin, imalatını yaptığı sahte içkileri çevre mahalle ve köylerde sattığı belirtildi. Son olarak Ataşehir'de yapılan baskında 1 milyon TL değerinde sahte içki ele geçirilmişti.

İşte sosyal medya tepkileri:

LÜTFEN DİKKATLİ OLUN
Dream Tattoo Kadıköy'ün kurucusu güzel kalpli arkadaşımı kaybettim...
Olimpatlar seni çok özleyecek...
Güray, Kadıköy'de barkotlu Duty Free diye satılan içkiyi aldığı için vefat etti. Lütfen dikkatli olun!
Sen hep bizimlesin...
Çok üzgünüm hala inanamıyorum!
Dağıttın bizi abi...
Her ölüm erkendir ama senin için çok erkendi Gürayım...
Güle güle git...
Kadıköy'ün güzel insanıydı...
Herkes dikkat etsin. İçkiyi satan en ağır cezayı alsın. Bu bir cinayet!