Mucize kurtuluş

Seyir halindeki LPG’li araç alev aldı. Sürücü Nerol Öztürk ve ailesi canlarını zor kurtardı. İftaiye, yangını güçlükle söndürmeyi başardı. Talihsiz adam, hurdaya dönmüş aracının parçalarını toplarken gözyaşlarını tutamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2016 Güncelleme 19 Aralık 2016, 00:44
Mucize kurtuluş

İÇİNDEKİLER

Muğla Turgutreis'ten Bodrum'a giden Nerol Öztürk ve ailesi dün facianın eşiğinden döndü. Seyir halindeki araç, henüz bilinmeyen bir nedenle motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. Kısa sürede büyüyen yangın, aracın ön kısmını tamamen kapladı. Korku dolu anlar yaşayan Öztürk ve ailesi, araçtan güçlükle çıktı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağırıldı. Alevlerin yuttuğu aracın lastikleri bile büyük bir gürültüyle patladı. Buna rağmen bazı duyarsız sürücüler, alevlere aldırmadı. Yanan aracın yanlarından geçip yollarına devam etti.

ŞOKU ATLATAMADILAR
Olay yerine giden itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kimyasal sıkarak yangını söndürmeye çalıştı. Ancak bu yöntem başarılı olamayınca köpük sıkmaya başladı. Bu sırada olay yerine giden Trafik Polisleri ile Belediye Zabıta ekipleri, yolu araç trafiğine kapattı. Yarım saat süren müdahale sonrası ve depodaki LPG'nin tükenmesiyle yangın söndü. Hurdaya dönen araç sahibi, eşi ve kızı ise yaşadıkları şoku atlatamadı. Araç sahibi Öztürk, yanan aracın yola dağılan parçalarını yerden toplayıp uzun süre ağladı. Öte yandan aracın yoldan kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü. Polis ve itfaiye ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı.