Hastanede dehşet!

Aliağa’da hastanede çalışan güvenlik görevlisi Yalçın Çakar, polis memuru Engin Kayalık ile tartıştı. Kayalık, güvenlik görevlisini odasına çağırıp üzerine kurşun yağdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2016 Güncelleme 14 Eylül 2016, 00:00
Hastanede dehşet!

İÇİNDEKİLER

İzmir'de dün inanılmaz bir olay yaşandı! Aliağa Devlet Hastanesi'nde görev yapan polis memuru 43 yaşındaki Engin Kayalık, aynı hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan 36 yaşındaki Yalçın Çakar'la tartışmaya başladı. Ardından beylik tabancasını çeken polis memuru, Yalçın'a ateş açtı. Kurşunlardan ikisi karnına, ikisi de göğsüne isabet eden Çakar'a ilk müdahale Aliağa Devlet Hastanesi'nde yapıldı. yolda hayatını kaybetti Daha sonra 112 acil servis ambulansıyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Yalçın, yolda hayatını kaybetti. Polis memuru Kayalık'ın ise olayın yaşandığı hastane odasından çıkıp görevli diğer polislere teslim olduğu öğrenildi.

GÖĞSÜNDEN VURULDU
Devlet hastanesinde güvenlik personeli olarak çalışan Yalçın Çakar, tartıştığı polis memurunun silahından çıkan kurşunların hedefi oldu. İlk müdahalenin ardından sevk edildiği hastaneye giderken hayatını kaybetti.

Erdal ÇARBOĞA