Venedik YPG festivali!

Venedik Film Festivali’nde terör esti! PKK’nın Suriye kolu YPG’ye katılan 3 Batılı’nın hikayesini anlatan belgesel, Avrupa’nın örgüte desteğini belgeledi. Teröristler, YPG paçavralarıyla propaganda yapıp, kırmızı halıda poz verdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2016 Güncelleme 12 Eylül 2016, 01:06
Venedik YPG festivali!

İÇİNDEKİLER

Batı dünyası, terör konusunda ikiyüzlü davranmaktan vazgeçmedi. Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye destek veren Avrupa, Türkiye'ye rağmen "YPG terör örgütüdür" diyemedi. Avrupa Birliği'nin başkenti durumundaki Brüksel'de PKK çadırına izin verildi. Avrupa Parlamentosu'nun koridorlarında ise YPG'li teröristlerin fotoğrafları sergilendi. Batı, teröristlere kucak açtıkça, onlar "uluslararası organizasyonlarda" yer edindi! Kanla beslenen teröristler, Batı'nın desteğiyle daha geniş platformlarda kendilerini gösterdi! Avrupa'nın terör seviciliği, İtalya'da bu yıl 73'üncüsü düzenlenen Venedik Film Festivali'nde bir kez daha gözler önüne serildi. Festivalde gösterilen filmlerden biri de "Our War" (Bizim Savaşımız) adlı belgeseldi. Söz konusu belgeselde, ABD'li eski bir deniz piyadesi Joshua Bell, İtalyan komünist Karim Franceschi ve İsveçli koruma Rafael Kardari'nin PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye katılma hikayesi işlendi!

ERDOĞAN'A HAKARET
Filmin festivaldeki gösterimi için Venedik'e giden üçlü, kırmızı halıda YPG propagandası yapmayı ihmal etmedi! YPG kıyafetleri giyen Bell, Franceschi ve Kardari, terör örgütünün paçavralarıyla objektiflere gülümsedi. Kırmızı halıda terör esti. Kanlı örgütün destekçileri de ellerindeki paçavralarla PKK-YPG propogandasına eşlik etti. Terör propagandasına göz yuman İtayan makamları ise rezalete müdahale etmedi. Ancak skandal bununla sınırlı değildi. Kırmızı halıda ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde pankart açılmasına da izin verildi. Tüm bunlar film değil gerçekti! Avrupa'nın terör seviciliği, Venedik Film Festivali'nde bir kez daha gözler önündeydi!



İTALYA, REZALETİ FİLM İZLER GİBİ SEYRETTİ
Suriye'ye gidip terör örgütü YPG'ye katılan Joshua Bell, Karim Franceschi ve Rafael Kardari, Venedik Film Festivali'ndeydi. Üçlü, PKK destekçileriyle birlikte kırmızı halıda terör estirdi!