Sözün bittiği yer

Türkiye dün vatan için kurban olan şehitlerimizin kabirlerine akın etti. Mezarlıklarda herkesi gözyaşına boğan anlar yaşandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2016 Güncelleme 12 Eylül 2016, 01:53
Sözün bittiği yer

İÇİNDEKİLER

Vatan için canlarını çekinmeden vererek şehit olan kahraman polis ve askerlerimiz Arefe gününde unutulmadı! Dün şehit aileleri başta olmak üzere binlerce kişi aziz şehitlerimizin kabirlerine akın etti. Mezarlıklarda duygusal anlar yaşandı. Bunlardan bir tanesi de Adana'daki Asri Mezarlık'ta bulunan garnizon şehitliğinde yaşandı. Mardin Nusaybin'de 12 Nisan 2016'da şehit olan Uzman Çavuş Kadir Demiryürek'in 20 aylık kızı Lara, babaannesi Hatice ve annesi Gülcan Demiryürek ile birlikte babasının kabrini ziyaret etti. Şehidin kızı babasının mezar taşındaki fotoğrafına yüzünü koyup babasının öpmesini isterken, daha sonra da babasını eliyle sevip öpmesi herkesi duygulandırdı. Malatya'da ise Nusaybin'de 19 Mart'ta şehit olan Özel Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın'ın annesi Şengül, oğlunun nişan elbisesini yanında getirdi. Mezarın yanına yatarak gözyaşı döktü.


Küçük Lara şehit babasının fotoğrafını sevdi öptü ve kendisini öpmek için yanağını uzattı.


Darbe kalkışmasında şehit olan Ömer Halisdemir kabri başında onbinlerce kişi tarafından dualarla anıldı.

BİR ÖMER GİTTİ BİNİ GELDİ
İhanet gecesinin seyrini değiştirdi! TSK içine sinsice sızan FETÖ'cü hainlerden darbeci Tuğgeneral Semih Terzi 15 Temmuz'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı işgal etmek istedi. Ancak karşısında, komutanı Zekai Aksakallı'nın 'Namusunu koru, o vatan haini öldür. Sonunda şehadet var! Hakkını helal et' sözünü yerine getiren Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'i buldu. Haini alnının ortasından vurah Halisdemir şehadet şerbetini içti. Niğde Bor'daki Çukurkuyu beldesine defnedilen kahraman Halisdemir'in kabri, çeşitli illerden yola çıkan onbinlerce kişi tarafından Arefe gününde ziyaret edildi. Dualar edilip Kur'an okudu.