Duygusal tepki

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, büyük araçların geçişi sayesinde İstanbul’un trafik yükünü aldı. Ancak HGS gişelerinin bozulması, kamyon sürücülerini kızdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2016 Güncelleme 06 Eylül 2016, 00:00
Duygusal tepki

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un 3. gerdanlığı Yavuz Sultan Selim (YSS) Köprüsü'ndeki nakit gişeler nedeniyle oluşan kuyruğa, ağır vasıta sürücüleri isyan etti. Otoyolu trafiğe kapattı. Yavuz'un açılmasıyla ağır vasıta araçların Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanması yasaklandı. Ancak köprü gişeleri ve bağlantı yollarında sadece nakit gişelerinin çalışması, trafik yoğunluğuna neden oldu. Zorunlu olarak bu köprüyü kullanması gereken ağır vasıta araçların sürücüleri de duruma isyan etti. Köprünün bağlantı yolu Kemerburgaz mevkiinde yolu kapatan kamyon sürücüleri, yetkililerden nakit gişe sorununa çözüm bulunmasını istedi.

ÇÖZÜM BULUNSUN
Hafriyat kamyonu sürücüleri "1.5 saattir bekliyoruz. Gelirken giderken sürekli para yazıyor. Nakit gişeler yapılmış. Nasıl yapmışlar neden böyle yapmışlar onu da anlamıyorum. Günlük en az 5 sefer yapmamız gerekirken 3 sefer zor yapıyoruz. Bu yüzden zarar ediyoruz. Herkesin HGS'si var. Birileri nakit toplamak için mi sistemi bozdu. Bir an önce yapılsın" diye konuştu.