Bombacılar Kobani’den

Batı ve ABD’nin terörist görmediği YPG’nin, PKK ile bağı ortaya çıktı. PKK’nın bombalı saldırılarda kullandığı hainleri Kobani’deki YPG kampında yetiştirdiği belgelendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 02:23
Bombacılar Kobani’den

İÇİNDEKİLER

Bölücü terör örgütü PKK, Hakkari, Elazığ, Van ve Şırnak Cizre'de kalleş bombalı saldırılar düzenledi. İntihar eylemcilerinin ise Suriye'nin Kobani ile Kamışlı arasındaki YPG kampında yetiştirdiği ortaya çıktı. İstihbarat birimleri, alçakların kimliklerini de belirledi. Elazığ'da 8 Ağustos'ta düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 100'den fazla vatandaşın yaralandığı saldırıyı yapan canlı bombanın 'Çekdar Serbest' kod adlı Kamil Çelebi (23) olduğu tespit edildi. Cizre'deki intihar saldırısını ise 'Fırat Pirsus' kod adlı Mustafa Aslan'ın gerçekleştirdiği belirlendi.

HEPSİ AYNI KAMPTAN
Van'ın Erçiş ilçesindeki 9 Temmuz'da Jandarma Komutanlığı'na yönelik bomba yüklü araçlı saldırıyı da 'Delil Memani' kod adlı Bilal Altıntaş'ın yaptığı ve onun da aynı kamptan olduğu öğrenildi. Hakkari'de 27 Temmuz'da Depin polis kontrol naktasına bombalı araçla saldırı düzenleyen PKK'lı terörist Ejder Ecer'in de bu kampta yetiştirildiği belirlendi. Ankara'da 17 Şubat ve 13 Mart'taki iki saldırıyı yapan canlı bomba teröristlerin de aynı kampta eğitildikleri öğrenildi.

Sırrıberk ARSLAN




Sırrıberk ARSLAN