Eski kaptanın kuzeni Fransa’da öldürüldü

Kocaeli Birlikspor Kulübü kaptanlarından Erhan Yılmaz’ın Fransa’da yaşayan kuzeni Mesut, 10 kişinin saldırısına uğradı. Cesedi 3 gün sonra bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2016 Güncelleme 28 Ağustos 2016, 00:00
Eski kaptanın kuzeni Fransa’da öldürüldü

İÇİNDEKİLER

Yeşil sahaların sevilen isimlerinden Kocaeli Birlikspor Kulübü eski takım kaptanı ve hala aynı kulübün Futbol Şube Sorumlusu olan Erhan Yılmaz, yeğeni Mesut Yılmaz'ın cinayete kurban gitmesiyle sarsıldı. Fransa'da yaşayan ve kafe işleten Mesut Yılmaz iddiaya göre husumetli olduğu kişilerin saldırısı sonucu öldü. Evli ve 2 çocuk babası olan Mesut Yılmaz'ın kısa süre önce kaybolduğu ve önceki gün cesedinin bulunduğu öğrenildi.

ALACAK-VERECEK MESELESİ
Mesut Yılmaz'ın Fransa'da alacak-verecek meselesi nedeniyle bazı kişilerle arasında husumet olduğu ve 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradığı öne sürüldü. Yılmaz'ın Kocaeli'de yaşayan ailesi acı haberle yıkıldı. Kuzeni ve ailesinin Fransa'da yaşadığını söyleyen Erhan Yılmaz, "Yaklaşık 3 gündür kayıptı, ölü olarak bulunmuş. 10 kişilik bir grubun saldırısına uğradığı söyleniyor. Çok üzgünüz" dedi. Mesut Yılmaz'ın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından Türkiye'ye gönderilecek.