Adalete Fransız

Gezizekalılar İstanbul'u savaş alanına çevirdi! Hainler hendek kazıp terör estirdi. Avrupa ise "İnsan hakları" deyip Türkiye'yi suçlu gösterdi! Ancak ateş kendilerini sarınca işler değişti! Fransa'da polis aracını yakan göstericiler anında hapse gönderildi. Zanlıların "adam öldürmeye teşebbüs" yani cinayetten yargılanacakları belirtildi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2016 Güncelleme 23 Mayıs 2016, 01:44
Adalete Fransız

İÇİNDEKİLER

Üst akıl dört bir yandan Türkiye'yi hedef aldı. Gezi Parkı'nda ağaç yalanına sarıldı. İstanbul'u yakmaya kalkıştı. Ancak amacına ulaşamadı. Kan lobisinin bir numaralı destekçisi olan terör örgütü PKK ise askerimize polisimize saldırdı. Türkiye tüm bunlara karşı operasyon başlattı. Ancak Avrupa "İnsan hakları" yalanına sarıldı. Her daim PKK'nın arkasında yer aldı! Ancak bu kez ateş kendilerini sardı. Ateşin içinde kalan son ülke ise Fransa'ydı. Buna göre Fransa'da hükümet yeni bir çalışma yasası hazırladı. Çalışma sürelerinin uzatılması, işten atılmanın kolaylaştırılması üzerine isyan başladı! Başını gençlerin çektiği göstericiler, Mart'tan itibaren sokaklara aktı. Eylemlerin adresi ise Paris'teki meydanlardı.

NEREDE İNSAN HAKLARI?
Fransız göstericiler, ortalığı yakıp yıktı. Gezi olaylarında Türk makamlarını suçlayan Fransa ise farklı davrandı. Fransız polisi, cop ve biber gazı kullandı. Binlerce göstericiyi gözaltına aldı. O göstericilerden bazıları ise polis aracını yaktı. Olayla ilgili 4 zanlı yakalandı. Yaşları 18-32 arasında olan 4 Fransız gösterici anında tutuklandı. Haklarında "Adam öldürmeye teşebbüs" yani cinayetten dava açıldı. İşte bu manzara Avrupa'nın iki yüzlü tavrını bir kez daha kanıtladı. Çünkü aralarında Fransa'nın da bulunduğu Avrupa ülkeleri, PKK'nın kalleş saldırılarını bir kez bile kınamadı. Hatta bu ülkeler, Doğu ve Güneydoğu'ya gazeteci yolladı, hendekçilerle röportaj yaptırdı. Ancak "masum gençler" diye gösterdikleri teröristler bu kez onları yaktı!

İŞTE O YASA
Yeni çalışma yasası Fransa'yı karıştırdı. Ülkede yoğun protestolara neden olan yeni yasa tasarısıyla günlük azami 10 saatlik çalışma süresi 12 saate çıkarılacak. İş sözleşmesinde değişiklik yapmak isteyen çalışanlar işten atılabilecek. Fazla mesailerde daha az ödeme yapılacak. İşverenlere mesai süresini artırma ve maaşları düşürme yetkisi de verilecek.



Cinayetle suçlanan 4 gösterici, içinde iki polisin bulunduğu polis aracını kundakladı. Polisler son anda canlarını kurtardı. Cumartesi günü Cumhurbaşkanı François Hollande'ın da katıldığı törenle 2 polis memuruna altın madalya takıldı.