Azra seferberliği

Lösemiye yakalanan Azra'nın tedavi gördüğü hastane, 12 bin liralık fatura çıkarttı. İşsiz baba bu parayı karşılayamadı. Minik çocuğa ise hem devlet hem de vatandaşlar sahip çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Şubat 2016 Güncelleme 25 Şubat 2016, 00:00
Azra seferberliği

İÇİNDEKİLER

Adana'da Ali-Iraz Toktaş çiftinin 11 aylık kızları Azra Sinem, lösemiye yakalandı. Küçük çocuk, özel bir hastanede tedaviye alındı. Baba Ali Toktay, kızının hastalığından dolayı Osmaniye'de bulduğu işe başlayamadı. Evladının iyileşmesi için 40 gün otomobilde yatıp kalktı. Bu arada hastane 12 bin 600 lira hesap çıkardı. Parası olmayan baba, kredi kartlarından para çekip hastaneye 4 bin 500 liralık ödeme yaptı. Toktaş ailesinin çaresizliği ise basına yansıdı. Azra'nın dramını öğrenen vatandaşlar Azra için seferberlik başlattı.

HARÇLIĞINI AİLEYE VERDİ

Yurt içi ve dışından, Azra'nın babasına yardım telefonları yağdı. Adana'da yaşayan bir kişinin aileye harçlığını vermesi baba Toktaş'ı çok duygulandırdı. Ankara'dan arayan bir işadamı ise Azra'nın hastane masraflarını ödemek için düğmeye bastı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Azra bebeğe bir kamu hastanesinin ayarlanması için düğmeye bastı. Lösemiyle savaşan küçük kızın kamu hastanesine yatırılması için işlemler başlatıldı. Baba Ali Toktaş, birçok insanın yardım etmek için kendisine ulaştığını belirterek, "Herkese sonsuz teşekkürler" ifadesini kullandı.