Villa zehir

İstanbul'da 'Pitbull' cinsi köpeklerle korunan üç lüks villaya baskın yapıldı. Aramalarda bir el bombası, silah, çok sayıda mermi, 224 gram kokain ve 90 kilo esrar ele geçirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2016 Güncelleme 01 Şubat 2016, 00:00
Villa zehir

İÇİNDEKİLER

Uyuşturucu tacirlerine şok baskın. İstanbul Polisi, önceki gün Beylikdüzü Dereağzı Mahallesi'nde yer alan iki farklı sitede bulunan üç lüks villaya operasyon yaptı. Söz konusu adreslerde uyuşturucu madde imalatı yapıldığı ihbarlarını değerlendiren sivil polisler adreslere girdiklerinde adeta cephanelik ve uyuşturucu madde deposu olarak kullanılan özel odalarla karşılaştı. Adnan Kahveci Mahallesi'nde bir kişiyi yaraladığı saptanan ve adreste bulunan Orhan B. adlı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Orhan B.'nin tehdit suçundan dolayı iki yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve emniyet birimleri tarafından arandığı ortaya çıktı. Villalarda yapılan aramalarda bir adet kurusıkı tabanca, yaklaşık 90 kilogram esrar maddesi, 107 gram taş kokain, 117 gram toz halde kokain, 34 adet kök Hint keneviri, uyuşturucu imalatında kullanılan çok sayıda kimyasal ve sıvı madde bulundu.



ŞÖMİNENİN İÇİNDEN ÇIKTI
Çok sayıda cep telefonu ve bilgisayara da incelenmek üzere el konuldu. Adreslerden birinde ayrıca 835 gram eroin, bir adet el bombası ve çok sayıda tabanca fişeği de ele geçirildi. Uyuşturucu madde imalatı, tehlikeli madde bulundurmak ve sahtecilik suçlarından dolayı işlem yapılan Orhan B. isimli şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Adreslerde iki adet hassas tartının da bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve gözaltıların artabileceği belirtildi. Beylikdüzü'nde baskın yapılan deniz manzaralı lüks villaların 'Pitbull' cinsi hırçın köpeklerle korunduğu ifade edildi. Uyuşturucu maddelerden bazılarının şömine içlerinde hazırlanmış özel bölmelerde saklandığı belirtildi.

Emir SOMER