Vatanı böldürtmeyiz

HDP lideri Demirtaş, "Özerklik istiyoruz" dedi. Skandal açıklamaya CHP ve MHP tepki vermedi. Feyzioğlu'dan ise tokat gibi cevap gecikmedi: Bu ülkeyi felakete sürüklemenize izin vermeyeceğiz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2015 Güncelleme 29 Aralık 2015, 00:00
Vatanı böldürtmeyiz

İÇİNDEKİLER

Aydın Doğan Medyası HDP, Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş"Cici çocuk" olarak tanıttı. HDP, "Türkiye'nin partisi" olarak parlatıldı. Algı operasyonuna kanan, Cihangir, Bebek ve Nişantaşı tayfası da HDP'yi meclise taşımada büyük rol oynadı. Ağabeyi Kandil'de silah eğitimi veren Demirtaş ise bölücülük çağrıları yaptı. "Özerklik istiyoruz. Devlet kuracağız" diyerek terör estirmekten geri kalmadı. Skandal açıklamanın ardından CHP ve MHP'den ses çıkmadı!

'GÜCÜNÜZ YETMEZ'
Bir dönem adı CHP Genel Başkanlığı için geçen ancak 'şimdilik' siyasete girmeyi düşünmediğini açıklayan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, HDP lideri Selahattin Demirtaş'ın "Özerklik istiyoruz, Kürdistan'ı kuracağız" sözlerine tokat gibi cevap verdi. Feyzioğlu, teoriler yazmaya çalışan mütareke aydınları ve solcularına cevabı olduğunu belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti'ni özerklik gibi, sonu iç savaş olan felakete sürüklemenize asla izin vermeyeceğiz" dedi. Feyzioğlu, Türkiye'nin asla Suriye ya da Irak olmayacağına işaret ederek, tam aksine Suriye'yi de Irak'ı da model olarak Türkiye'nin kurtaracağını söyledi. Ülkeyi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini de vurgulayan Feyzioğlu, "Buna ağababalarınızın da gücü yetmedi, siz suretlerin gücü hiç yetmeyecektir. Ant olsun, ahdolsun, biz bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz" dedi.