Aşk-ı memnu cinayeti

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin makam aracında yaşanan Gökhan A. cinayeti, çözüldü... Ercan P., öldürdüğü patronunun eşiyle 6 aydır görüştüğünü itiraf etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2015 Güncelleme 27 Aralık 2015, 01:33
Aşk-ı memnu cinayeti

İÇİNDEKİLER

Emniyetin tespitlerine göre; kiralık otomobil Ataşehir Belediyesi tarafından üç gün önce milletvekili CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi adına tahsis edildi. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin şoförü Ali T., otomobili Ataşehir Belediyesi'nin anlaşmalı olduğu Gökhan A.'nın "3S Oto Elektrikçi" isimli iş yerine çakar takılması ve camlara film çekilmesi için 25 Aralık'ta teslim etti. Gökhan A. ve üç yıldır yanında çalışan Ercan P. (23), işlemlerin ardından önceki akşam Kağıthane'de test sürüşü yaptı. Ercan P., otomobilde patronu Gökhan A.'yı silahla öldürdü.


İlgezdi'nin aracında hayatını kaybeden patron Gökhan Ataman, eşinin kendisini aldattığını bilmiyordu.

SİLAH BİR ANDA PATLADI
Olaydan birkaç saat sonra Ercan P. ve Gökhan A.'nın eşi, iki çocuk annesi Özlem A. gözaltına alındı. Gözaltına alınan Özlem A., susma hakkını kullandı. Özlem A.'nın cep telefonunu, telefonuna "Zeliş" kod adıyla kaydeden Ercan P. ise emniyetteki ifadesinde şöyle dedi: Patronumun eşi Özlem A. ile 6 aydır görüşüyorduk. İki defa buluştuk. Duygusal yakınlaşma oldu. Patronum, benim kendisinden gizli işler çevirdiğimden şüphelendi. Patron, İlgezdi'nin aracını test ediyordu. Ben de şirketimize ait araba ile onun arkasındaydım. Ona selektör yaptım. Aracı yol kenarına çekti. Yolda durunca kendisiyle konuşmak için araca gittim. Ona "Benimle ilgili düşüncelerin değişti mi?" diye sordum. "Hayır" dedi. Ormanda atış yaparım diye o gün silahımı yanıma almıştım. Silahı fark etti. Amacım sadece kendisini korkutmaktı. Aramızda boğuşma çıkınca silah patladı. Ben mi ateş ettim, bilmiyorum. Sonra kaçtım.



İLGEZDİ YİNE İNKAR ETTİ
Rezidans koleksiyoncusu olan CHP Milletvekili Gamze İlgezdi ise otomobilin kendisiyle hiçbir ilgisi olmadığını belirterek "Taşıtı makam aracı olarak kullandığıma dair haberler, hakikatlere aykırıdır" dedi. Ancak Ataköy Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin şoförü Ali T., otomobilin Gamze İlgezdi'ye ait olduğunu söyledi.