İhanete bereket!
takvim.com.tr
takvim.com.tr
Kaynak GAZETE

İhanete bereket!

İki çocuk babası Ercan S, hemşire olan eşinin bilgisayarını kurcaladı. Hastane müdürüyle yasak aşk yaşadığını anladı. Öteki adama dava açtı. 2 bin lira kazandı! Ama durmadı! Daha ayrıntılı araştırma yaptı. 'İkinci öteki adama' rastladı! Tekrar mahkemeye koşup bu kez 3 bin lira aldı!

İzmir'de hemşire olan 2 çocuk annesi Bilgen B. (33), hastanenin satın alma müdürü Yasin T. ile yasak aşk yaşamaya başladı. İki sevgili, geceleri de internetten ve telefonla görüşüyordu. Genç kadın bir gece bilgisayarın başında uyuyup kalınca, Manisa'da özel sektörde çalışan eşi Ercan S. (43), yazışmaları gördü. Bunun üzerine çift, aldatma olayını gündeme getirmeden, anlaşarak boşanmaya karar verdi. İzmir Aile Mahkemesi'nde görülen davada, boşanma protokolü çerçevesinde iki çocuğun velayeti anneye verilirken, baba da kızları için nafaka ödemeyi kabul etti.
AİLEYİ DAĞITTIĞI İÇİN CEZA
Fakat boşandıktan sonra eşinin kullandığı bilgisayarı kontrol eden Ercan S, karısıyla Yasin T'nin birbirlerine gönderdiği aşk mesajlarını buldu. İki sevgilinin bir gecede 100, 2 ayda 2 binin üzerinde aşk mesajı gönderdiğini tespit etti. Ardından da bu mesajları kullanarak, Yasin T'ye tazminat davası açtı. Aldatılan kocayı haklı bulan hakim de ailenin dağılmasına neden olan öteki adamı 2 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti.
İNCELEDİKÇE ŞOKA GİRDİ!
Ancak ihanete uğrayan adamın şüpheleri dinmek bilmedi. Karısının bilgisayarını daha detaylı inceledi. Bu kez de eski eşinin, aynı hastanede laborant olarak çalışan Fevzi B. ile de yasak aşk yaşadığını ortaya çıkardı. İkinci bir şok daha yaşayan Ercan S, Fevzi B'nin eski eşine gönderdiği, "Evde yalnız mısın, çıplak mısın, yanına geleyim mi?" şeklindeki mesajlarını delil olarak göstererek, yine evli olan ikinci sevgiliye de manevi tazminat davası açtı. Aldatılan kocayı bir kez daha haklı bulan mahkeme, ikinci öteki adam Fevzi B'yi, evlilik birliğine ve kişisel haklarına haksız saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 3 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti.
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN