Ayberk'e veda

Romanya'daki gece kulübünde çıkan yangından ağır yaralı kurtulan Ayberk Mancı yaşamını yitirdi. 21 yaşındaki gencin cenazesi, dün İzmir'de toprağa verildi. Sevenleri ise gözyaşlarına boğuldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2015 Güncelleme 10 Kasım 2015, 00:30
Ayberk’e veda

İÇİNDEKİLER

Romanya'nın başkenti Bükreş'te, bir gece kulübünde çıkan yangında hayatını kaybeden Ayberk Mancı, gözyaşları arasında toprağa verildi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ayberk Mancı (21), Erasmus Programı kapsamında 2 ay önce eğitim görmek üzere Romanya'ya gitti. Mancı, 30 Ekim gecesi Bükreş'te bir gece kulübünde çıkan 43 kişinin öldüğü yangında ağır yaralandı. Hastanede tedavi gören Mancı, bir ay süren yaşam savaşını kaybetti. Dün sabah Ayberk Mancı'nın cenazesi son kez evine getirildi. Moda Tekstil Konfeksiyon Çarşısı Cami'sinde kılınan cenaze namazına baba Ömer ile anne Gülten Mancı başta olmak üzere Ayberk'in yakınları, arkadaşları ve tanıdıkları katıldı.

SÜRPRİZ YAPACAKTIK...
Kılınan cenaze namazından sonra Balçova Yukarı mezarlığında defnedildi. Camide gazetecilerin sorularını yanıtlayan anne Gülten Mancı, "'Romanya'daki dönüşünde de sürpriz yapacaktık, Ayberk evine geldiğinde parti yapacaktık ama bu parti cenazesi oldu" dedi.