En acı sessizlik!

10 yaşındaki Aydın, annesini kaybettiğinde daha 3 yaşındaydı. 'Annem öldü, bir daha gelmeyecek' dedikten sonra 7 yıl boyunca bir daha konuşmadı. Çocuğa ses verecek çare ise bulunamadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2015 Güncelleme 17 Ekim 2015, 00:00
En acı sessizlik!

İÇİNDEKİLER

Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nde yaşayan Aydın Ala (10), 7 yıl önce ölen annesinin ardından bir daha konuşmadı. Aydın'ın annesi Nazmiye Ala, 7 yıl önce pankreas kanseri sonucu hayata gözlerini kapadı. Annesini kaybettiğinde daha 3 yaşında olan Aydın ise yaşadığı derin üzüntü nedeniyle kendisini dünyaya kapattı. Son sözü, "Annem öldü, bir daha gelmeyecek" olan talihsiz çocuktan bir daha ses çıkmadı. 7 yıldır kimseyle konuşmayan ve söylenenlere tepki vermeyen oğluna üzülen baba Mustafa Ala ise çocuğunun iyileşmesi için hastane hastane dolaştı.

YARDIM ÇAĞRISI
Doktorlar, Ayhan'ın durumunun psikolojik olduğunu söyleyerek ilaç tedavisi uyguladı. Ancak sesini çıkartmayan Ayhan'da iyileşme olmadı. Özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim alan Aydın sağlığına kavuşacağı günü beklerken, baba Mustafa Ala, Aydın'ın konuşmamasına çare bulunamadığını belirterek yardım çağrısı yaptı. Ala, "Oğlum annesi ölmeden önce hiç susmazdı. 7 yıldır sustu. Sanki bizi duymuyor" ifadesini kullandı.