Koca vahşetin yüzü

Zehra Elber, 6 yıl boyunca koca şiddetinin her türlüsüyle karşılaştı. Gökhan Elber, her gün dövdüğü eşini, ikinci kattan atıp, kulağını kopardı. Bu da yetmezmiş gibi boşanma davası açan kadının üzerine kezzap attı. Tanınmaz hale gelen ve bir gözünü kaybeden genç kadın, 4 aydır yattığı hastaneden yardım çağrısı yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2015 Güncelleme 15 Ekim 2015, 00:00
Koca vahşetin yüzü

İÇİNDEKİLER

Kadına yönelik vahşet, kocası tarafından şiddetin her türlüsünü yaşayan bir mağdurun bedeninde belgendi! Erkek şiddetinin boyutlarını gösteren olay, Ankara'da meydana geldi. Zehra Elber (23), 17 yaşındayken Gökhan Elber ile evlendi. Dayakçı koca ise eşinin hayatını zindan etti. Zehra Elber, kocasından sürekli dayak yedi. Bu arada 2 çocuğu olan genç kadın, yaşadıklarını herkesten gizledi. Ancak koca şiddetinin ardı arkası kesilmedi. Gökhan Elber, yüzü mosmor oluncaya kadar dövdüğü ve ikinci kattan attığı eşinin kulağını ısırarak kopardı. Dayanacak gücü kalmayan genç kadın ise ölüm tehditlerine rağmen 21 Mayıs'ta boşanma davası açtı. Davanın ardından soluğu Konya'da yaşayan ailesinin yanında aldı. Ancak cani koca, eşinin peşini bırakmadı. 25 Mayıs'ta kardeşi Ezgi ile dolmuşa binmeye hazırlanan Zehra Elber, eşiyle karşılaştı. Öfkeli koca, eşinin üzerine kezzap döküp kaçtı.

KORKU İÇİNDE YAŞIYOR
Yüzü ve vücudu yanan genç kadın hastaneye kaldırıldı. 4 aydır Ankara Numune Hastanesi'nde tedavi gören genç kadının bir gözünü kaybettiği açıklandı. Ona tüm bunları yaşatan Gökhan Elber ise tutuklandı. Sadece 8 yıl hapsi istenen eşinin cezaevinden çıkıp kendisini öldürmesinden korkan Zehra Elber, tedavisinin devam etmesi için maddi desteğe ihtiyacı olduğunu anlattı. Ailesi, sosyal medya üzerinden yardım çağrısı yaptı. Talihsiz kadın, "Şiddetle geçen 6 yılın sonunda boşanma davası açtım ve gözümden oldum. Tedavimi sürdürecek maddi durumum yok" ifadesini kullandı.