Herkes pilot

Norveç'in başkenti Oslo'dan, Girit adasına gidecek olan Air Baltic'e ait uçakta, pilot ve hostesler alkol alıp alem yaptı. Mürettebat sarhoş olunca uçuş iptal edildi, yolcular çılgına döndü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2015 Güncelleme 10 Ağustos 2015, 01:55
Herkes pilot

İÇİNDEKİLER

Air Baltic'a ait uçak geçen cumartesi sabahı 109 yolcusuyla Oslo'dan Girit adasına uçmak üzere hazırlanırken hostesler, yolculara teknik bir arıza olduğunu ve ayrıca hava şartlarının da anonsunu yaptı. Aradan uzun süre geçmesine rağmen uçağın kalkmamasından şüphelenen yolcular pilot ve mürettebatla konuşmaya karar verdi. Hosteslerin nefesinin alkol korktuğunu anlayan yolcular şoke oldu! Hemen polis ekiplerine haber verildi.

4 SAAT RÖTAR!
Polis, uçuş ekibini alkol testinden geçirdi. Gerçek o zaman ortaya çıktı. Pilot ve hosteslerin, uçuşa hazırlanırken, alkol alıp alem yaptığı belirlendi. Uçağın da bu yüzden havalanamadığı anlaşıldı. Pilot, yardımcı pilot ve hostesler kan testi için hastaneye götürüldü. Mürettebatın tamamının Letonyalı olduğu açıklandı. Bu olaylar yaşanırken uçağa yeni pilot, yardımcı pilot ve 3 hostes geldikten sonra uçak 4 saat rötar ile Girit'e gitmek üzere havalandı.