Zehir oldular

Zehir tacirleri, uyuşturucu almaya gelen B.S.'yi gasp etti, babasını ise rehin aldı. Genç adam, daha fazla para getirmek üzere evden ayrılınca polisi aradı. Zanlılar, eve düzenlenen baskınla yakalandı. Ancak rehine kayıplara karıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2015 Güncelleme 23 Haziran 2015, 00:24
Zehir oldular

İÇİNDEKİLER

Antalya'da yaşayan B.S. ve babası M.S., dün sabah uyuşturucu madde almak için Gökhan B.'nin evine gitti. İddiaya göre, Gökhan B. ve yanındaki 2 kişi, B.S.'nin üzerindeki 250 lirayı gasp etti. Daha sonra baba M.S.'yi rehin alan saldırganlar, gasp ettikleri B.S.'ye de "Bize bin lira daha getir. Daha sonra babanı serbest bırakacağız" dedi.

KAPIYI KIRDILAR

Para getirmek için evden ayrılan B.S. ise polisi arayarak yardım istedi. Evde el bombası ve otomatik tüfekler olduğu bilgisini alan ekipler, operasyon için harekete geçti. Terörle mücadele, özel harekat, narkotik ve asayiş şube müdürlüklerine bağlı çok sayıda ekip, ortak operasyon düzenledi. Tek katlı gecekondunun kapısını kırıp içeri giren Özel Harekat ekipleri, Gökhan B. ile yanındaki 2 kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada 1 adet şarjörlü otomatik tüfek ele geçirilirken, M.S.'ye ulaşılamadı.

BABA ARANIYOR

Babası her yerde aranan B.S. ise evin bahçesindeki duvardan operasyonu takip etti. B.S., polis aracına doğru yürüyen şüphelilere yumruk atmak istedi. Kendisine engel olan polislere ise "Bırakın şuna bir yumruk atayım, bu benim hakkım" dedi. Şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Büro Müdürlüğü'ne götürüldü. Gökhan B. ifadesinde, B.S. evden ayrıldıktan sonra babası M.S.'yi de serbest bıraktıklarını söyledi. Polis, cep telefonu kapalı olan M.S.'yi bulmak için çalışma başlattı.