Kınalı tabut

Akraba olan damat; eşini, kayınpederinin işlettiği lokantada pompalı tüfekle öldürüp baldızını da yaraladı. Talihsiz kadının tabutunu kadınlar taşıyıp defnetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2015 Güncelleme 20 Nisan 2015, 00:00
Kınalı tabut

İÇİNDEKİLER

Hatay'ın Samandağ ilçesinde 33 yaşındaki Mehmet Ali Bakımcı, önceki gün öğle saatlerinde kayınpederi Yaşar Bakımcı'nın işlettiği lokantaya gitti. Damat Bakımcı, burada henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi 27 yaşındaki İpek Bakımcı ile tartıştı. Tartışma alevlenince Bakımcı, yanında getirdiği pompalı tüfekle eşine rastgele ateş etti. İpek Bakımcı olay yerinde yaşamını yitirirken, o sırada lokantada bulunan kardeşi, 2 çocuk annesi Ebru Taşar da yaralandı. Devlet hastanesine götürülen Taşar'ın bir parmağının koptuğu ve yüzünde saçma yaraları bulunduğu ancak sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kaçan Mehmet Ali Bakımcı'nın peşine düştü. Baba Yaşar Bakımcı, damadının aynı zamanda amcasının torunu olduğunu, kızı ile 11 yıldır evli bulunduğunu söyledi.

3-5 KEZ ÖLDÜRMEK İSTEDİ
Damadının kızına evliliği boyunca şiddet uyguladığını belirten baba Bakımcı, "2 ay önce de kızımın boğazını sıkarak öldürmeye çalıştı. Şikayetçi olduk, 6 ay süreyle uzaklaştırma kararı verilmişti. Hep şiddet, dayak... 3-5 sefer ölüme götürdü. Asi Nehri'ne atmaya çalıştı. Bir defada kuyuya atmaya çalışmış, dağa götürüp bırakmış. Arada akrabalık bağı olduğu için evlilik bugüne kadar sürdü" dedi. Bakımcı, katil zanlısı damadının bir an önce yakalanmasını istedi.