Kanlı plan

Aldatıldığını düşünen adam, eşi ile yasak aşkını öldürmek için plan yaptı. Önce sevgiliyi kurşunladı. Ardından karısını gözünü kırpmadan katletti. Sonra da 'namusumu temizledim' diye kendini savundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2015 Güncelleme 11 Nisan 2015, 00:59
Kanlı plan

İÇİNDEKİLER

Ankara Keçiören'de oturan mobilyacı 41 yaşındaki Ekrem Altınel, eşi Yurdagül Altınel'in(40) kendisini aldattığından şüphelenerek uzun bir süre takip etti. Eşinin, Ceyhan Tağlı ile görüştüğünü belirleyen Altınel, ikisini öldürmek için plan yaptı. Önceki akşam eşiyle ilişki yaşadığını öne sürdüğü Tağlı'nın yemek yediği lokantaya kardeşi ve oğluyla gitti.

ARACA BİNDİRMEK İSTEDİ

Öfkeli koca, restorandan çıktığı sırada yanına gittiği adamı araca bindirmek istedi. Ancak Tağlı karşı koyunca da aralarında tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan Altınel, tabanca ile Tağlı'yı öldürdü. Daha sonra evine dönen adam, eşini arabaya alarak tekrar cinayet yerine dönmek istedi. Bu sırada polisleri görünce, olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra ise otomobilini sağ çekip, 20 yıllık karısına kurşun yağdırıp, araçtan attı. Talihsiz kadın hayatını kaybederken, Altınel kaçmaya devam etti.

NEFES KESEN KOVALAMACA

Sıkı kovalamaca sonucu katil zanlısı yakalanarak gözaltına alındı. Altınel, "Eşim beni aldatıyordu, sevgilisi Ceyhan ile yüzleştirecektim, ancak Ceyhan bana küfür edip, saldırınca vurdum. Eşimi de Ceyhan'ı vurduğum yere götürüp gösterecektim, polisi görünce kaçtım. Eşimde araçta bana bağırıp hakaret etmeye başladı. Bunun üzerine onu da vurdum. Namusumu temizledim" dediği iddia edildi. Ekrem Altınel, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezavine gönderildi.