Yaşatan tesadüf

Kutlay Duran, motosikletiyle Nurcan Eren'in otomobiline çarptı. Kalbi duran ve dili nefes borusuna kaçan Duran'ı şans eseri aynı yerdeki acil tıp teknisyeni kurtardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2015 Güncelleme 06 Mart 2015, 00:07
Yaşatan tesadüf

İÇİNDEKİLER

Bodrum'da, hayat tesadüfleri sever dedirten bir geri dönüş yaşandı. Bir kargo şirketinde motosikletli kurye olarak çalışan Kutlay Duran, yönetimindeki motosiklet, Gümbet Kavşağı'nda dönüş için manevra yapan Nurcan Eren, yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle fırlayan motosiklet sürücüsü yere düştü. Düşme anında kaskı başından fırlayan kurye işçisi, yaralandı. Çevredekiler yaralı için telefonla ambulans istedi. Bu sırada yoldan geçen acil tıp teknisyeni Kamil Çetin (34) dili nefes borusunu tıkadığı ve kalbi duran Duran'a ilk müdahaleyi yaptı. Çetin, dilini kurtarıp, tekrar nefes almasını sağladığı Duran'a kalp masajı yaptı.

'İYİYİM GALİBA'
Çevredekilerin öldüğünü sanıp gözyaşı döktüğü Duran, gelen sağlık ekibinin müdahalesiyle yaşama döndürüldü. Hastanede kendine gelen Duran, "Hiçbir şey hatırlamıyorum. İyiyim galiba" dedi.