Olmadı Fatma!

Üniversiteli Fatma, bir yıl önce kalp yetmezliği nedeniyle ameliyat oldu. Hayata tutunmaya çalışan genç kızın azı dişinde oluşan iltihap, kalbini etkileyince yaşamını yitirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Aralık 2014 Güncelleme 24 Aralık 2014, 00:00
Olmadı Fatma!

İÇİNDEKİLER

Kırşehir'de yaşayan üniversite öğrencisi Fatma Eraslan (20) kalbi delik olarak doğdu. Eraslan, bir yıl önce eğitimine ara vererek kalp ameliyatı oldu. Başarılı bir operasyon geçiren genç kız, okula ve arkadaşlarının yanına dönmek için gün saymaya başladı. Ancak Fatma'nın azı dişince iltihap oluştu. Önceki akşam ise dişinde meydana gelen apseden dolayı rahatsızlandı! Üniversiteli kız ailesi tarafından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatma doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

KALBİ SIKINTIYA SOKTU
Talihsiz kızın, dişindeki iltihabın kısa sürede tüm vücuduna yayıldığı ve bu nedenle kalbinin durduğu belirtildi. Hastane Başhekimi Yrd.Doç.Hacı Kaymaz, "Fatma kızımız doğuştan kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. En son gelişen olayda ise kızımızın dişinde ve vücudunda meydana gelen enfeksiyon nedeniyle hastanemizde yoğun bakıma aldık. Enfeksiyonun kalbi sıkıntıya sokmasından dolayı hayatını kaybetti" dedi. Yaşamını yitiren Eraslan, çok sayıda öğretmen ve öğrenci arkadaşlarının katılımıyla cenaze namazının ardından Bağbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.