Cehennem yalakaları

Terminatör ve Rambo, Yahudi lobisinden korktu. Gazze'de katledilen binlerce masum sivili yok sayarak "İsrail'e roket yağmuruna müsaade etmeyiz" diyerek soykırıma destek verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2014 Güncelleme 25 Ağustos 2014, 01:43
Cehennem yalakaları

İÇİNDEKİLER

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone'nin de aralarında bulunduğu birçok ünlü isim, Gazze'de katledilen binlerce kişiyi görmezden geldi ve İsrail'in yaptığı soykırımı desteklediklerini belirten bir bildiri yayınladı. Billboard, Variety, Hollywood Reporter gibi medya organlarının yanı sıra çeşitli gazetelerde de yayınlanacak olan İsrail'e destek destek bildirisinde, Schwarzenegger ve Stallone'nin yanı sıra Kelsey Grammer ve Joel ve Benji Madden gibi ünlü isimler, yönetmen Ivan Reitman, yazar Aaron , yapımcılar Michael Rotenberg ve Avi Lerner, besteci Michael Nyman, yetenek yöneticisi Danny Susman'ın ve patronu Haim Saban gibi isimlerin de imzaları yer alıyor. Hollywood'daki Yahudi lobisinden korkarak İsrail yalakalığı yapan isimler, bildiride kısaca 'İsrail'e roket yağmuruna izin vermiyoruz. Hastaneler silah gizleme yeri değil, sağlık için vardır. Okullar füze gizlemek için değil, öğrenme için vardır' ifadelerini kullandı.

MEL GIBSON ÖRNEĞİ
Geçmişte Hz. İsa'nın hayatını konu alan bir filme imza atan Mel Gibson, Yahudi düşmanlığı yaptığı gerekçesiyle adeta Hollywood'dan silinmişti.