İngiliz oyunu

18 yaşındaki Türk genci ile 15 yaşındaki İngiliz kızın aşkları acı bitti. 2 gencin, evlenmelerine izin verilmeyeceği düşüncesiyle el ele trenin önüne atladıkları ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2014 Güncelleme 21 Ağustos 2014, 00:29
İngiliz oyunu

İÇİNDEKİLER

İngiltere'de yaşayan 18 yaşındaki Mert Karaoğlan ve 15 yaşındaki İngiliz kız arkadaşı Charleigh Disbrey'in gizemli ölümü hakkında bilinmeyenler ortaya çıktı. 2013 yılının Haziran ayında, Hertfordshire'daki rayların üzerinde trenin çarpması sonucu hayatını kaybeden gençlerin ölüm sebebi aydınlatılamamıştı. Geçtiğimiz gün tamamlanan soruşturma sonucunda, kültürel farklılıklar sebebiyle ilişkilerinin kabul görmeyeceğini düşünen iki gencin intihar ettiği ortaya çıktı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Mert ve Charleigh'in ölümlerinden birkaç saat önce okulda görüldüğü ve son derece mutlu oldukları belirtilen raporda, birlikte ölüme giden ikilinin yalnızca bir ay önce tanıştığı ortaya çıktı. El ele ölüme gitmeden hemen önce arkadaşına tren rayları kenarında çekilmiş bir fotoğraf gönderen Mert'in, fotoğrafın altına, "Bu hayatta asla birlikte olamayacağız ama başka bir dünyada birlikte olacağız" yazdığı öğrenildi.

AYNI OKULDALAR
Mesajı gönderdikten sonra kendilerine doğru yaklaşan hızlı trenin önüne atlayan ikiliyi fark ettiğini belirten makinist, tüm çabasına rağmen treni durduramadığını söyledi. Gençlerin ise evlerinin yakınında bulunan aynı okula gittikleri öğrenildi.

YILDIRIM AŞK
Sevgililerin arkadaşları, Mert ve Charleigh'in çok kısa bir sürede yakınlaştıklarını ve birbirlerine bağlandıklarını belirtti. Aileler ise olaya bir anlam veremediklerini söyleyerek şaşkınlıklarını dile getirdi.