Denizde panik

Şarkıcı Arto, arkadaşlarıyla birlikte Marmara'da deniz sefası yapmak istedi Ancak 800 bin dolarlık sürat motorunun mazotu bitince 5.5 saat cefa cekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2014 Güncelleme 03 Ağustos 2014, 00:00
Denizde panik

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı Arto, yakın arkadaşı olan işadamı Selçuk Kürkoğlu'nun yeni aldığı sürat teknesini denemek için Bebek sahilinden yola çıktı. Denizin ortasına geldiklerinde ise sürat teknesinin mazotu bitti. İyi başlayan yolculuk, kabusa dönüştü. Arto ve arkadaşları, Heybeliada, Büyükada ve Kınalıada'yı gezmek için 800 bin dolar değerindeki tekne ile denize açıldı.

MAZOT BİTTİ PERVANE ÇARPTI
Neşe içinde başlayan yolculuk, birkaç saat sonra yerini panik ve korkuya bıraktı. Çünkü teknenin mazotu bitince, denizin ortasında mahsur kaldılar. Kısa süren paniğin ardından, işadamı Selçuk Kürkoğlu, şirketini arayarak Heybeliada açıklarında olduklarını belirtip mazot istedi. Ama saatler ilerledikçe ilerledi, mazot bir türlü gelmedi. Ancak 5,5 saat sonra gelen mazotla yeniden çalıştırılan tekne yol almaya başladı. Ancak aksilik bununla da bitmedi. Yaşadıkları şoku üzerlerinden atamayan sanatçı ve arkadaşları Heybeliada'ya çıkmak isterken teknenin pervanesi kayalıklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle kırılan pervane yüzünden sanatçı ve arkadaşları karaya ulaşamadı. Olayı izleyen çevredekiler hemen yardıma koştu. Üç arkadaş, karaya adım atıp rahat bir nefes aldı.

MEVLÜT YÜKSEL