Ana kucağı

Zeytinburnu yandı. 8.5 aylık hamile olan hostes Ayşe Akıllı, balkondan atladı. Genç kadının meslek bilgisi sayesinde bebeği mucize eseri hayatta kalmayı başardı. Doktorlar şaştı kaldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2014 Güncelleme 14 Temmuz 2014, 00:09
Ana kucağı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesi önceki gün büyük bir patlamayla sarsıldı. Ambalaj deposunda meydana gelen tüp gaz patlaması, korku dolu anlar yaşattı. Faciada 3 kişi hayatını kaybederken akıllarda 8.5 aylık hamile olan Ayşe Akıllı'nın (28) mucizevi kurtuluşu kaldı. Deponun bulunduğu binanın birinci katında oturan Akıllı'nın evini bir anda alevler sardı. Genç kadın tüm kabusa rağmen soğukkanlı davrandı. Zira bunun arkasında Akıllı'nın hostes olması vardı. Akıllı, mesleki bilgisi sayesinde balkondan atladı. Bu doktorları bile şaşırttı. Doktor Özgür Çetiner, "Bebek 35 haftalık ve 3 bin gram. Şu an anne karnında gayet sağlıklı. Erken doğum tehlikesi nedeniyle de gözetim altında tutuyoruz. İnşallah ağrıları olmaz. Anne ve bebek sağlıklı olursa yarın taburcu olma durumları var. Annenin şuuru ve bilinci açık. Hiçbir problem yok" açıklamasını yaptı.

DENİZLİ'DEN ACI HABER...
Ayşe Akıllı bebeği ile hayata tutunurken Denizli'den acı haber vardı. Doğalgaz patlamasında yaralı kurtulan ve 8 aylık hamile olan Didem Fazlı, bebeğini kaybetti. Fazlı'nın 8 aylık bebeği, dün anne karnında yaşamını yitirdi. Genç kadının ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Bu arada Zeytinburnu'ndaki patlamada öldüğü sanılan Yunus Pazarlıklıer'in yaşadığı ortaya çıktı.