Bebek mahkum

Özkan Kaymaklı önce eşini sonra bebeğini dövdü. Çocuğunun dövülmesine dayanamayan genç kadın, kocasını bıçakla öldürdü. Henüz 1 yaşında olan bebek de cezaevinin yolunu tuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2014 Güncelleme 11 Temmuz 2014, 00:20
Bebek mahkum

İÇİNDEKİLER

İstanbul Esenyurt'ta dün 35 yaşındaki Özkan Kaymaklı ile 25 yaşındaki Yasemin Kaymaklı çiftinin evinde tam bir dehşet yaşandı. Genç çiftin dayakla başlayan gecesi cinayetle bitti. Özkan Kaymaklı sık sık şiddet uyguladığı eşi Yasemin Kaymaklı'yı dün gece de kemerle feci şekilde dövdü. Sabah erken saatte de çiftin henüz 1 yaşında olan bebekleri ağlamaya başladı. Baba Özkan Kaymaklı ağlayan bebeği de dövmeye başladı. Kendi yediği dayağı unutan genç anne küçük bebeğinin dövülmesine razı gelmedi.

KUCAĞINDA BEBEKLE ÇIKTI
Çiğeri parçalanan anne eşine bıçakla müdahale etti. Çıkan kargaşada Yasemin Kaymaklı, Özkan Kaymaklı'yı bıçaklayarak öldürdü. Esenyurt Akkoza evlerinde sabah kucağında bebekle çıkan Yasemin Kavaklı, güvenlik görevlilerinden ticari taksi ve ambulans çağırmalarını istedi. Görevliler, polise ve ambulansa haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri, genç kadınla konuştuğunda bir drama şahit oldu. Kucağında bebekle yaşlı gözlerle polislere geceyi anlatan anne, "Eşimden bütün gece pantolon kemeriyle dayak yedim. Sabah da ağlayan bebeğe vurduğunu görünce artık dayanamadım. Eşini mutfaktan aldığım bıçakla vücudunun 3 yerinden bıçaklayarak öldürdüm" dedi.

ÇOCUKLARI İÇİN BARIŞTI
Annenin, bir yıl önce eşinden dayak yediği için şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Polis, Yasemin Kaymaklı'yı sığınma evine yerleştirirken, Özkan Kaymaklı'ya evden uzaklaştırma kararı alındığı belirtildi. Kadın sığınma evinde hamile olduğunu öğrenen Yasemin Kaymaklı'nın çocukları olacağı için tekrar eşiyle barışarak bir araya geldiği öğrenildi. Polisteki ifadesi tamamlanan talihsiz anne ile bebeği savcılığa sevk edildi. Annesi tarafından emzirilen küçük bebek de cezaevine girecek.

Deniz DERİN