Profesöre tokat şoku

Nöroloji Uzmanı Ayşegül Öğmegül, sosyal medyada şiddet gören otistik çocukların görüntülerini izledi. Mağdurların oğulları olduğunu anlayan kadın, şok geçirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2014 Güncelleme 08 Temmuz 2014, 01:15
Profesöre tokat şoku

İÇİNDEKİLER

İzmirli nöroloji uzmanı Prof. Dr. Ayşegül Öğmegül, hayatını otistik olan oğulları Ata Sinan (20) ile Bumin Yılmaz K.'nin (18) tedavisine adadı. Eşinden ayrılan Öğmegül, evlatları için çalmadık kapı bırakmadı. Sonunda onları aylığı 6 bin TL olan Sakarya'daki Kodder adlı özel bir eğitim merkezine gönderdi. Ancak geçen 24 Haziran'da sosyal medyada 'Kodder'de eğitim böyle oluyor' başlığıyla yayınlanan görüntüleri izleyince şok geçirdi. Zira bir arkadaşının uyarısı üzerine görüntüleri seyreden Öğmegül, görüntülerde dayak yiyen kişilerin oğulları olduğunu fark etti. Dayak atan öğretmenin S.Ç., görüntüleri çeken kişinin de C.U. olduğu belirlendi.

İNTİKAM ALMAK İSTEMİŞ!
Bu görüntüleri ise C.U.'nın sızdırdığı ortaya çıktı. İddiaya göre C.U.'nun vicdansızlığına tanık olan berber, durumu yönetime bildirdi. Okul yönetimi de C.U.'yu işten attı. Bunun üzerine C.U., elindeki görüntüleri yayınlayarak yönetimden intikam aldı. C.U. hakkında yasal işlem başlatılırken, Prof. Öğmegül de "Bu nasıl vicdan" diyerek suç duyurusunda bulundu.