Boğa ziyafeti

İspanyol futbolcular Arbeloa ve Pacheco, tatil için geldikleri İstanbul'da Huqqa'ya gitti. Arbeloa 4, Pacheco ise 3 kilo et yedi. İki yıldız da, 'Böylesini görmedik' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2014 Güncelleme 08 Temmuz 2014, 00:00
Boğa ziyafeti

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'in başarılı futbolcusu Alvaro Arbeloa ve Liverpool'lu Daniel Pacheco'nun tatil tercihi İstanbul oldu. 2 gün önce İstanbul'a gelen İspanyol yıldız yemek için Kuruçeşme'deki Huqqa'ya gitti. Kendisi gibi İspanyol olan genç futbolcu Pacheco ile birlikte et tercih eden Arbeloa, görenleri hayrete düşürdü. Arbeloa 4 kilo, Daniel de 3 kilo et yedi.

SANKİ İLK KEZ YEDİK!
Mekan görevlileri tarafından özel olarak ağırlanan ve yemek sonrası içtikleri özel karışım nargileyi çok beğenen iki futbolcu da, arkadaşlarına burayı tavsiye edeceklerini söyledi. Mekan görevlilerini de kırmayarak hatıra fotoğrafı çektiren yıldız oyuncu herkesin ilgi odağı olmayı başardı. Yemek ve nargile sonrası mekandan arkadaşı Daniel'le ayrılan Arbeloa, "Daha önce maç için İstanbul'a geldim. Ancak hiçbirinde yeterince dolaşma fırsatı bulamadım. Şimdi Daniel'le İstanbul'un keyfini çıkartıyoruz. Buranın etini tavsiye ettiler. Yedikçe daha çok istedik. İlk kez et yiyoruz gibi hissettik" dedi. Alvaro Arbeloa ve Liverpool'lu Daniel Pacheco'nun transfer görüşmeleri için de İstanbul'da olabilecekleri iddia edildi. Ancak her iki futbolcu da ısrarla tatil için geldiklerine dikkat çekti.

HALiL ÇiLiNGiR