Enişteye destek!

Serdar Ortaç'a İrlanda basınından da destek geldi. İrlandalı eşi Chole Loughnan ile evliliğinin tadını çıkaramadan MS olduğunu öğrenen Ortaç'ı gazeteler manşete taşıdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2014 Güncelleme 02 Temmuz 2014, 00:00
Enişteye destek!

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve pençesine düştüğü MS hastalığı İrlanda basınında yankı uyandırdı. Geçtiğimiz ay İrlandalı manken Chole Loughnan ile dillere destan bir düğünle dünyaevine giren Ortaç'ı İrlanda basını manşetlerine taşıdı. MS teşhisinin ardından Chole'un çok büyük bir üzüntü yaşadığını yazan gazeteler, çiftin mutluluğu hak ettiğini vurguladı. 21 yaşındaki Chole'in eşine olan aşkına da vurgu yapan Celebrity News, haberinde güzel modelin her koşulda MS teşhisi konulan eşinin yanında olduğunu yazdı. Gazete Chole'un, "Serdar hastalığın üstesinden gelecek. Ben de asla yalnız bırakmayacağım" sözlerine geniş yer ayırdı.

FANLARI DA MESAJ YAĞDIRDI
İrlanda basınındaki haberlerin ardından Serdar Ortaç'ın güzel eşi Chole'ye fanları da destek mesajları yağdırdı. Bu durum karşısında duygulanan Chole, "Bu zorlu dönemde bizi yalnız bırakmayan herkese kucak dolusu teşekkürler" dedi.

'TÜRK STARIN KALBİ KIRIK EŞİ'
21 yaşındaki Chole Loughnan'nın, eşi Serdar Ortaç'ın hastalığından dolayı çok üzüntülü olduğunu yazan İrlandalı gazeteler, olayı; "MS hastası Türk pop starıyla evlenen Chole kalp kırıklığı yaşıyor" sözleriyle duyurdu. Chole ve Ortaç'a fan sayfasındanda destek yağdı.