Gezi Baronu

Gezi olayları, 1 yaşına bastı! Yerlisi yabancısı, oyuncusu şarkıcısı halkı eyleme çağırdı. Halk TV de 31 Mayıs günü canlı yayındaydı. Uğur Dündar, Ayşenur Arslan ve Hakan Aygün ekrandan gaz yaptı! Ancak yönetmen, ekibi yaktı. Kamera genel açıya geldiğinde Aygün, ayaklarının dibindeki bira şişesiyle yakalandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2014 Güncelleme 04 Haziran 2014, 02:48
Gezi Baronu

İÇİNDEKİLER

Dünya, Gezi'ye park etti! Yerlisi yabancısı, Gezi olaylarının yıldönümüne kilitlendi. Ortamı germek, halkı sokağa dökmek ve huzuru bozmak isteyenler dört koldan saldırıya geçti. Hürriyet, Sözcü, Taraf ve Cumhuriyet'in başını çektiği bazı gazeteler, vatandaşı sokağa davet etti! Köşe yazarları da köşelerinden "Haydi Taksim'e" çağrısını yineledi! Vaiz ve faiz lobisi de üstüne düşen görevi yerine getirmek için harekete geçti. 'Profesör' diye geçinenler "Ölümler olacak" diyerek tansiyonu yükseltti.

FİNCANIN DİBİ!

Ancak vatandaş gaza gelmedi. 31 Mayıs sönük geçti. İşte o gün kadraja giren bir görüntü pes dedirtti. 31 Mayıs'ta Halk TV'de Gündem Özel programı vardı. Uğur Dündar, Hakan Aygün ve Ayşenur Arslan'ın katıldığı programda vatandaş Gezi Parkı'na çağrıldı. Ancak 3 gazeteci Gezi'yi gaza getirmek isterken yönetmenin hışmına uğradı. Programda, kamera genel açıya geldiğinde küçük bir ayrıntı dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı. Aygün bir yandan elindeki içeceği içerken bira şişesini de hemen ayaklarının altına koymuştu.



'BU KAFAYLA BİRAZ ZOR'

Yönetmen geniş açıdan programı alınca Aygün'ün bira şisesi canlı canlı yayınlandı! Görüntülerin 16. saniyesinden itibaren kadraja giren ve Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Hakan Aygün'ün yanında bulunan bira şişesi "Türkiye'yi sarhoş kafayla yorumluyorlar" sözlerinin belgesi olarak yer aldı.

SANAL ALEMDE

Hakan Aygün'ün canlı alemi, sanal alemi de çalkaladı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da şu yorumlar yapıldı:
Masa ayaksız Hakan Aygün, birasız ayakta duramaz...
CHP'nin yarı resmi yayın organı olan Halk TV'nin müdürü Hakan Aygün, reklam arası demleniyor. Yakışır...
Literatüre kupada bira içmek kavramını hediye eden Hakan Aygün gerçeği...
HALK TV'de halkçılar (!) bira çekip muhalefet ettikçe, AK Parti 2075'e kadar iktidarda kalır.
HALK TV izleyenler, kimlerin dolduruşuna geldiğini iyi görsün.
Uğur Dündar'ı anlamak için boşuna zorluyormuşum kendimi.
Bari çalışırken alkole ara verin.
Kesin yönetmen maaşını alamadı. Yazık orada çalışanların maaşlarını hemen ödeyin.