Eve ateş düştü

İki katlı evin mutfağında yangın çıktı. Alevleri söndürdükten sonra eve giren itfaiye ekibi, babaanne ile 2 torununu birbirlerine sarılarak yanmış halde buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2014 Güncelleme 24 Mayıs 2014, 00:00
Eve ateş düştü

İÇİNDEKİLER

Denizli Honaz'da bir tekstil atölyesinde çalışan 25 yaşındaki Fatma ve 29 yaşındaki Ahmet Akkuş çiftinin Hürriyet Mahallesi, Öner Sokak'taki evlerinde, dün saat 09.30 sıralarında yangın çıktı. İki katlı binanın çatı katının mutfak olarak kullanılan bölümdeki yangını farkeden komşuları, durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekipleri, alevlere su sıkarak müdahale etti. Elyaf ve mutfaktaki eşyaların tutuşmasıyla yükselen alevleri söndüren itfaiye ekipleri, içeri girdiklerinde yanarak ölen 4 yaşındaki Ecrin ve 3 yaşındaki Hasan Akkuş kardeşlerle babaanne 50 yaşındaki Berrin Akkuş'un birbirlerine sarılmış cesetleriyle karşılaştı. Savcı ve polisin incelemesinin ardından babaanne ve iki torunun cenazeleri otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

KEŞKE BEN ÖLSEYDİM
Acı haberi alarak olay yerine gelen anne Fatma ve Ahmet Akkuş çifti sinir krizi geçirdi. Fenalaşan çifte 112 Acil Servis ekipleri, olay yerinde tıbbi müdahalede bulundu. Anne Fatma Akkuş'un, "Keşke çocuklarım değil de ben ölseydim. Yavrularım" diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Honaz Kaymakamı Turgut Gülen ile Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da olay yerine gelip bilgi aldı. Belediye Başkanı, "Maalesef üç canımızı kaybettik. Acımız, büyük" dedi.

Ufuk SOYHAN