Töre kurşunu

Fenerbahçe ve Beşiktaşlı futbolcular derbi sonrası soluğu gece kulübünde aldı. Mekanda sevgilisine bakanlardan rahatsız olan bir adam kurşun yağdırmaya başladı. 6 kişi yaralanırken, Gökhan Töre de omzundan vuruldu. Ölümden dönen milli oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2014 Güncelleme 22 Nisan 2014, 02:00
Töre kurşunu

İÇİNDEKİLER

Milli Takım'ın ve Beşiktaş'ın genç futbolcusu Gökhan Töre (22), önceki gün oynanan Beşiktaş-F.Bahçe derbisinden sonra takım arkadaşları ile beraber Şişli Esentepe'de Bedroom isimli bir gece kulübüne gitti. Fenerbahçeli Emenike ve Webo ile Kayserispor'da oynayan Taner Yalçın'ın mekanda olduğu belirtildi. İddialara göre; grup eğlenirken, erkek arkadaşı ile aynı gece kulübünde bulunan bir kadın "Kızıl kafalı bana bakıyor. Rahatsız oldum" dedi. Kadının erkek arkadaşı, kıskançlık nedeniyle bağırmaya başladı. Zanlı önce alkolün etkisiyle kız arkadaşına saldırdı. Ardından da belindeki silahı çekerek yan locaya doğrulttu ve rastgele ateş etmeye başladı..

KURŞUN AZ AŞAĞI GELSE...
Saldırıda yan locada bulunan Töre, sırt omuz bölgesinden tek kurşunla vuruldu. Bir kurşun da sol omuzunu sıyırdı. Olayda, aralarında Töre'nin kız arkadaşı ve Taner Yalçın'ın da olduğu 5 kişi daha yere çarpan kurşun şarapnellerinin sekmesi sonucu hafif şekilde yaralandı. Doktorlar 'Kurşun biraz daha aşağı gelse ölebilirdi' derken, Töre hemen operasyona alındı. Durumunun iyi olduğu belirtilen oyuncunun bugün taburcu edileceği belirtildi.

HERKES BEDROOM'DA
OLAY sonrası açıklama yapan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, eğlence mekanında aralarında basketbolcuların da bulunduğu 20 sporcunun olduğunu belirtti. Mekanda Gökhan Töre'nin yanı sıra takım arkadaşları Fernandes, Almeida, Kerim Frei, Ramon Motto, Veli Kavlak, Kayserispor'dan Taner, Fenerbahçe'den ise Emenike ve Webo'nun olduğu öğrenildi.

SALDIRGAN SABIKALI SALDIRGAN SABIKALI
SİLAHLI saldırganın olay sırasında gece kulübü içinde çıkan panikten yaralanarak tabancasına beline takıp sevgilisiyle birlikte gece kulübünden ayrıldığı tespit edildi. Polis güvenlik kameraları ve görgü şahitleri ifadelerine göre kaçan kişinin Korhan B. olduğunu tespit etti. Polis, Samsun'dan sevgilisiyle birlikte eğlenmek için İstanbul'a gelen ve geçmişte adam yaralama suçundan sabıkası da bulunan saldırganı yakalamak için harekete geçti.

GÖKHAN'LA ALAKASI YOK
OLAY sonrası Beşiktaş Kulübü'nden şu açıklama yapıldı: Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır. Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale Hastanesi'nde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır.

EMİR SOMER- MUSTAFA KAYA