İnsanlık felç

7 aylık yavrusunu tekmeleyerek öldüren adamın savunması tüyler ürpertti: Eşim felçli babamı kabul etmeyince cinnet getirdim...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2014 Güncelleme 11 Mart 2014, 00:12
İnsanlık felç

İÇİNDEKİLER

Muğla Fethiye, önceki gün bir vahşete sahne oldu. Eşini ve 7 aylık bebeğini öldüren Bayram Ergül'ün (42) gerekçesi kan dondurdu! İddiaya göre 13 yıl önce evlenen Ergül çiftinin uzun yıllar çocuğu olmadı. Sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Birgül Ergül (35), 7 ay önce bir kız bebek dünyaya getirdi. Bu arada Bayram Ergül, felç olan babasını evine aldı. Ancak bu yüzden Ergül çifti tartışmaya başladı.

İDRAR KOKTUĞUNU SÖYLEYİNCE
Önceki sabah da Birgül Ergül yine kayınpederini evde istemediğini söyledi. Genç kadın çocuğunu alıp evden çıkınca kocası cinnet getirdi. Öfkeli adam, av tüfeğiyle eşini öldürdü. Sonra da 7 aylık kızı Elif Beyza'yı tekmeleyip ayağıyla ezdi. Ağır yaralanan bebek hastanede can verdi. Tutuklanan Ergül'ün ifadesi ise kan dondurdu. Ergül'ün "Eşim babamı istemiyordu. Sabah kalkıp sobayı yakarken, evin babamdan dolayı idrar koktuğunu söylüyordu. Olay günü de yine bana ve babama hakaretler edince dayanamadım. Kayınpederim ve kayınvalidem de eşimi devamlı kışkırtıyorlardı" dediği öğrenildi.