4 cinayeti hatırlamadı

Ablası ile birlikte 4 kişiyi hunharca öldüren katil zanlısı genç duruşmada ne cinayetleri ne de gördüğü tedavileri hatırladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2014 Güncelleme 17 Şubat 2014, 00:00
4 cinayeti hatırlamadı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Fatih'te 21 Ağustos 2013 günü Deniz Şahin önce ablası Songül Polat'ı kafasına 5 el ateş ederek öldürdü. Şahin ikinci cinayetinde, Aziz Caner Emre'yi Fatih'teki evinde kafasına defalarca ateş ederek işledi. Üçüncü cinayeti de evinin yanındaki bahçede tartıştığı Yaşar Deli'yi birden fazla bıçaklayarak yaptı. Deniz Şahin dördüncü cinayetinde ise, bir gün sonra Harun Koca'yı Esenyurt'ta öldürdü.

BAKIRKÖYE'YE YATIRILACAK
3 kez ağırlaştırılmış müebbet, bir kez de müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Deniz Şahin duruşmada, "Olaylarla ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum. Şu anda ne olduğunu anlatmayacağım" dedi. Mahkeme Başkanı Ümit Kaptan'ın psikolojik bir tedavi görüp görmediğine ilişkin sorusuna Şahin, "Tedavi görüp görmediğimi de hatırlamıyorum" diye cevapladı. Mahkeme heyeti, sanığın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilerek işlediği fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılayıp algılayamadığının tespiti için 3 hafta gözlem altına alınmasına karar verdi.

Orhan YURTSEVER