Bırakmıyorlar mı?

Mehmet Ali Şahin, ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'e dön çağrısı yaptı: Artık Türkiye'ye gelin. Yoksa sizi orada istemediğiniz bağlantıların içine mi soktular?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2014 Güncelleme 03 Şubat 2014, 01:42
Bırakmıyorlar mı?

İÇİNDEKİLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük'te önemli açıklamalarda bulundu. Yerel seçim öncesi "Başbakan'ın önünü nasıl keseriz" diye "uluslararası bir proje" uygulandığını belirten Şahin, "Bu proje içerisinde 'Kardeş' dediklerimizin yer alması bizi üzüyor" ifadesini kullandı.

'YAPILANMAYA GİRMEDİLER'
"Biz insanlara ibadeti, ahlakı öğretenlere saygı duyarız, onları dinleriz" diyen Şahin, "paralel yapılanmaya" dikkat çekti. İmamı Azam, Hoca Ahmet Yesevi, Mevlana, Hacı Bektaş-ı Veli ve çok sayıda ilim insanının adını vererek, "Ama bunlardan hiçbiri, 'Devlette bir yapılanma içerisine girelim' düşüncesinde olmadılar" dedi. Daha önce yaptığı konuşmada ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'e dön çağrısı yaptığını hatırlatan Mehmet Ali Şahin, bu çağrısını yineledi ve ekledi:

'16 YILDIR ORADASINIZ'
"16 yıldır oradasınız. Artık gelin Allah aşkına Türkiye'ye. Yoksa orada sizi istemediğimiz şekilde bir bağlantılar içine mi soktular, bırakmıyorlar mı? 76 milyona zarar verici noktaya gelmiş olan bu gelişmelere 'Dur' diyecek olan bir ferazeti göstereceğinize inanıyorum."

BAZI SAVCILARI GÖRDÜK
Demokrasiye işaret eden Şahin, eldeki bilgiler ışığında konuştu. Şahin, "Başbakanın koluna kelepçe vurmadan içimiz rahatlamayacak diyen savcılar gördük" dedi.

Ali Faik ATAY