Gündüz kavga gece katliam

Aynı mahallede yaşayan 5'er kişilik gruplar arasındaki yan bakma tartışması, gece saatlerinde silahlı kavgaya dönüştü. Çatışmada 4 genç ölürken, 14 yaşında bir çocuk ağır yaralandı. 5 kişi gözaltında

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2014 Güncelleme 17 Ocak 2014, 00:00
Gündüz kavga gece katliam

İÇİNDEKİLER

İstanbul Bağcılar'daki Yüzyıl Mahallesi'nde bir otopark görevlileri ile mahalleli gençler arasında gündüz saatlerinde yan bakma nedeniyle tartışma çıktı. Gündüz yaşanan tartışma akşam saatlerinde alevlendi. Aynı mahallede ikamet eden 5'er kişilik iki farkı grup arasında yaşanan tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Mahalleli grubun silah ve bıçakla saldırması sonucu 17 yaşındaki Muammer Şimşek ile 18 yaşındaki Sinan Erdal, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılardan 16 yaşındaki Mehmet Salih Şehirli ile Mert Yenice (16) kaldırıldıkları hastanede kurtarılamadı. Otoparka gelen 5 kişilik grupta yer alan 14 yaşındaki Abdullah B. isimli beşinci kişinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

OTOPARKÇILAR YARALI
Polis ekipleri olayın yaşandığı otoparkta incelemelerini sürdürürken mahallede de sıkı güvenlik tedbirleri alındı. Kanlı olayın meydana gelmesinin ardından kısa bir süre sonra cinayetle ilgisi olduğu iddia edilen 3'ü yaralı olan 5 otopark görevlisini gözaltına aldı.

Deniz DERİN-Barış SÖZAL