UFO kent

İstanbul'da uçan daire' krizi yaşandı. Gayrettepe'de havada görülen ışıklı cismin UFO olduğu iddia edildi. Vatandaşlar ise panikledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Aralık 2013 Güncelleme 02 Aralık 2013, 01:27
UFO kent

İÇİNDEKİLER

Evrende yalnız olmadığımız iddiası, önceki gece yeniden tartışma konusu oldu. İstanbul'da Gayrettepe semalarında göze çarpan parlak bir cisim, akıllara UFO ihtimalini getirdi. Uzaylılar'ın zaman zaman dünyayı ziyaret ettiğine dair inanış günden güne arttı. Dünyanın çeşitli yerlerinde "uçan dairelerin" görüldüğü yönündeki açıklamalar ve fotoğraflar ise UFO'nun varlığına kanıt olarak sunuldu. Acak bilimadamları konu ile ilgili bilimsel açıklama yapmadı. Konu hakkında tartışmalar sürerken, mega kent İstanbul'da uçan daire krizi yaşandı.

PARLAK CİSİM HEYECANLANDIRDI
İstanbul'un gözde mekanlarından Gayrettepe'de havada hareketsiz duran parlak bir cisim görüldü. Vatandaşlar, bu nesnenin UFO olduğunu düşündü. Uzaylı söylentileri, kulaktan kulağa yayıldı. Bazıları, ışıklı cismi amatör kamerayla çekti. Görgü tanıkları ise civarda daha önce sabit bir yıldız ya da ışık kaynağına rastlama-dıklarını açıkladı. Uzmanlar da "Uzaylılar sık sık görülebiliyor" dedi.

KANIT ÇOK
UFO uzmanı Kuzey Atacan, İstanbul'da kameralara yansıyan esrarengiz cisimle ilgili konuştu: "Bazı kesimler 'UFO diye bir şey yok' dese de dünya genelince milyonlarca kişi Uzaylılar'a inanıyor. İstanbul'da kameraya yansıyan çok sayıda UFO görüntüsü var. Dünya genelinde kanıtlar küçümsenecek gibi değil. Bilindiği gibi UFO'lar, sadece gezegenimiz içerisinde gözlenen bir olgu olmayıp, uzay denilen boşlukta da sıklıkla karşımıza çıkmaktalar. Uzay çalışmaları yapan astronotlar, yörüngemiz dışındaki birçok noktada Uzaylılar'ı görüntülenmiş ve fotoğraflamıştır."

'ORTADAN KAYBOLDU'
Vatandaşlar, "UFO" olduğunu iddia ettikleri ışıklı cismi görüntülemeye çalıştı. Bir görgü tanığı ise "Cisim bir süre sonra ortadan kayboldu" dedi. Bu arada İngiltere'de de UFO görüldüğü öne sürüldü.

MEVLÜT YÜKSEL