Cani kızlar

İzmir'de bir biranede çalışan Gülseren Süngü, vahşi şekilde infaz edildi. Sorguya alınan 2 kız, annelerini öldürdüklerini itiraf etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2013 Güncelleme 14 Eylül 2013, 03:59
Cani kızlar

İÇİNDEKİLER

İzmir Aliağa'da bir süre önce üçüncü eşinden boşandıktan sonra iki kızıyla birlikte yaşamaya başlayan ve birahanede garson olarak çalışan Gülseren Süngü (39), mesai bitimi sabaha karşı saat 03.00 sıralarında evine gitti. Süngü'den telefonla haber alamayan erkek arkadaşı Erhan Şenol (27), genç kadının oturduğu daireye gitti. İçeriye giren Şenol, Gülseren Süngü'yü kanlar içinde yerde yatarken buldu. Telefonla polisi ve Süngü'nün kızları Ş.P. (19) ve B.P.'yi (17) aradı. Eve gelen ekipler, Süngü'nün vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 15 bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi.

15 BIÇAK DARBESİ
Polis, Süngü'nün önceden arkadaşlık yaptığı 2 kişi, Erhan Şenol, ve kızları Beyza P. (17) ve Şeyda P.'yi (19 ) sorguya aldı. Kızlar, annelerinin sabah saatlerinde para verip 'İzmir'e gezmeye gidin' dediğini ve evde bulunmadıklarını söyledi. Ekipler, Beyza'nın şüpheli hareketleri ile sağ ayağının topuğunda kan lekesi fark edince bunun üzerinde yoğunlaştı. Kan örneğini incelemeye gönderen ekipler, kızları da çapraz sorguya aldı. Cinayeti itiraf eden iki kardeş, "Annemiz bize sürekli eve gelip gitme konusunda baskı yapıyordu. Önce bir elektro şok cihazı aldık. Sabah eve gelince cihazla elektrik verdik. Bayılmayınca elimizdeki cihazla başına vurduk. Bayılınca da bıçakladık" dedi.

Erdal ÇARBOĞA