18 bıçak darbesi

Bayram mesaisi yapan terzi, gece gelen 'karın seni aldatıyor, bir dost' telefonuyla sarsıldı. Eve koşan koca, karısının sevgilisini 18 yerinden bıçaklayarak öldürdü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2013 Güncelleme 06 Ağustos 2013, 00:00
18 bıçak darbesi

İÇİNDEKİLER

Konya'da 2 çocuk annesi kadınla yasak aşk yaşayan adamın hikayesi acı bitti. Kanlı olay, dün saat 01.00 sıralarında tek katlı müstakil evde meydana geldi. Ailece bir yakınlarına iftara giden 2 çocuk babası Ahmet Çelikten, eşi 28 yaşındaki Emine Çelikten ile 1 ve 7 yaşındaki çocuklarını yemeğin ardından eve bıraktı. Bir işyerinde terzi olarak çalışan Ahmet Çelikten (28) bayram dolayısıyla yoğunluktan işyerine gitti. Gece yarısı ankesörlü cihazdan 'Karın seni şu an aldatıyor, ben bir dostum' diye telefon geldi.

YATAK ODASINDA
Gelen telefonla şaşkına dönen Çelikten otomobiline atlayıp evine döndü. Çelikten, zili çalıp kapıyı açan olmayınca balkon kapısından eve girdi. Çelikten, yatak odasında gittiğinde eşi Emine'yi, 2 çocuk babası 35 yaşıdaki Numan Barış'la çıplak halde yakaladı. Mutfağa koşan Çelikten bıçak alıp geri dönerken, Numan Barış da kıyafetlerini giymeye çalıştı. Odaya geri gelen Ahmet Çelikten, Numan Barış'ı bıçaklamaya başladı. Vücudunun 18 yerinden bıçaklanan Barış, balkondan atladı. Yaralı adam, 100 metre koştuktan sonra kanlar içinde yere yığıldı.

EŞİYLE DE TANIŞTIRDI
Ahmet Çelikten de babasını telefonla arayıp, "Birisini bıçakladım'' dedi. Babası da durumu polise ve sağlık görevlilerine bildirdi. Barış, hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Emine Çelikten ilk ifadesinde, 2 yıl önce havuç tarlasında çalışırlarken tanıştıklarını, 1 yıldır da sık sık görüştüklerini, bu arada eşiyle de tanıştırıp arkadaş olmalarını sağladığını söyledi.