Böyle aldatma görülmedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2013 Güncelleme 02 Temmuz 2013, 03:43
Böyle aldatma görülmedi

İÇİNDEKİLER

İhanet reyting yaptı. Bir kadın, ekranların önünde göz göre aldatıldı. Televizyon kanallarında ilaç reklamı yaptığı sırada 'Sahte doktor' olduğu ortaya çıkan işadamı Hakan Ceray'a bir darbe de 25 yıllık eşi Aynur Ceray'dan geldi. Aynur Ceray, "Aldatıldım" diyerek eşine boşanma davası açtı.Ancak bu davanın ardında inanılmaz bir ihanet iddiası vardı.

'EVE GELMİYORDU'
Eski hostes olan Aynur Ceray, 25 yıllık eşinin kendisini aldattığını söyledi. Öfkeli kadın, şu iddialarda bulundu: "Birbirimizi severek evlendik. Bir oğlumuz oldu. Hostesliği bıraktım, eşime destek verdim. Birlikte çalışarak birçok şirket kurduk. Televizyon kanalı aldık.

Kazancımız sayesinde mal varlığımız arttı. Ama ben eşime destek olurken o beni gözümün önünde aldattı."
İşte bu iddianın ardında ise bir spiker vardı. İddiaya göre Hakan Ceray, eşini birlikte program yaptığı spikerle aldatmıştı.

İhanet yüzünden zor günler geçiren Ceray, "Eşim Hakan Ceray, kanalda spiker olarak çalışan kadınla beni aldattı. Eve gelmez oldu.
Çocuğuma babalık yapmadı"
dedi. Ardından boşanma davası açtı. Ayrıca 1 milyon lira maddi, 1 milyon lira da manevi tazminat talep etti. Mahkeme, çiftin iddialarını ortaya koyacak delilleri inceleme altına aldı.

Neslihan KESKİN