Giyotin asansör

birlikte koruma kapısı bulunmayan asansöre binen 2 yaşındaki çocuğun parmakları koptu. 45 dakika sonra bulunan parmaklar, babası tarafından hastaneye yetiştirildi Ablası ile birlikte koruma kapısı bulunmayan asansöre binen 2 yaşındaki çocuğun parmakları koptu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2013 Güncelleme 27 Mayıs 2013, 00:00
Giyotin asansör

İÇİNDEKİLER

Kayseri Kocasinan ilçesinde oturan 2 yaşındaki Ö. Ç., 6 yaşındaki ablası Öznur Ç. ile birlikte, evden çıktı. Yanlarında ebeveynleri olmadığı halde 6'ıncı kattan asansöre binen iki kardeş, aşağıya inip yukarıya çıkarak oynamaya başladı. Ancak bu sırada 2 yaşındaki Ö. Ç., elini koruma kapısı bulunmayan asansörle duvar arasına sıkıştırdı. Sol elinin orta ve yüzük parmağı kopan küçük çocuğun çığlıklarını duyan apartman sakinleri hemen polisi, itfaiyeyi ve 112 Acil Servisi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, küçük Ö.'yü sıkıştığı yerden kurtardı. Ancak kopan iki parmak bulunamadı.

PARMAKLARI YETİŞTİRDİ
Anne Gülay Ç. sinir krizleri geçirirken küçük Ö. ise ambulansla hemen Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu arada polis ve itfaiye ekipleri kopan parmakları bulmak için seferber oldu. Olayı duyunca eve koşan özel güvenlik görevlisi baba Haluk Ç.'nin de katıldığı arama çalışmalarının ardından 45 dakika sonra bulunan oğlunun parmaklarını buz torbasının içine koyan baba, polislerle birlikte adeta zamanla yarışarak hastaneye yetiştirdi. Küçük çocuk hemen ameliyata alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ali ALTUNTAŞ