Takım oyunu!

İki hırsız, taraftar grubuyla maça geldi. Futbolcular sahadayken soyunma odasındaki değerli eşyaları çaldı. Maçın ikinci yarısına olayın etkisiyle çıkan takım, 4-0 yenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2013 Güncelleme 17 Mayıs 2013, 02:50
Takım oyunu!

İÇİNDEKİLER

Konya'da Bölgesel Amatör Lig'e yükselme maçında Beyşehir Belediyespor ile Çatalhöyük Çumra Belediyespor, Cumhuriyet Futbol Sahası'nda karşılaştı. Beyşehir ilçesinden otobüsle gelen taraftarlar tribünlerdeki yerini aldı. Devre arası soyunma odasına giden Beyşehirsporlu futbolculardan 8'i, cep telefonları, paraları ve kredi kartlarının çalındığını fark etti. Maçın ikinci yarısına bu olayın etkisinde çıkan futbolcular, 4-0 yenildikleri karşılaşma sonrasında polisi aradı.

ANAHTARI ÇALMIŞLAR
Ekiplerin araştırması sırasında, Beyşehir'den taraftar otobüsüyle gelen 2 kişinin olmadığı fark edildi. B.A. (18) ve B.G. (17) isimli 2 şüpheli, polis ekiplerince bir otelde yakalandı. Çalınan telefonlardan 6'sı ele geçirilirken, 2'sinin satıldığı belirlendi. Eşyaları çalınan Beyşehir Belediyesporlu futbolcularından Serdar Aydın, "Taraftarımızla birlikte maça geldik. Soyunma odasından çıktığımızda odada kimse kalmamış, malzemecimiz de kapıyı kilitlemişti. Ama odanın iki anahtarı varmış. Hırsızlar birini daha önceden almışlar. Biz maçtayken içeriye girip değerli eşyalarımızı çalmışlar. Hırsızlar hemen yakalandı, polise çok teşekkür ediyoruz" dedi.

MAÇ TEKRARLANSIN...
İlk yarıda yaşanan bu olay nedeniyle ikinci yarıya moralleri bozuk çıktıklarını anlatan Aydın, "Sonuçta da yenildik. Maçın tekrarlanması için federasyona başvuracağız" diye konuştu.