Sinemada AIDS şoku!

İstanbul Beyoğlu'ndaki 2 sinemada yaşanan eşcinsel skandalının ardı arkası kesilmiyor. Polis gözaltına alınanlardan birinde AIDS çıktığını açıkladı. Bu kişiyle ilişkiye girenleri uyardı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2013 Güncelleme 11 Mayıs 2013, 02:21
Sinemada AIDS şoku!

İÇİNDEKİLER

Tüyler ürperten eşcinsel baskının yankıları devam ediyor. Geçen hafta İstanbul'daki iki sinema salonunda toplu eşcinsel ilişki yaşandığı ihbarı üzerine harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyon ile uygunsuz şekilde tamamı erkek 70 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınanların büyük bölümü serbest bırakılırken, polis, baskında yakalanan bir Meksikalı ile bir Alman'ı sınır dışı etti.

TESTLERDE ORTAYA ÇIKTI
Ancak gözaltındakilere yapılan testlerin sonucunda ortaya çıkan bir gerçek korkuttu. Adı açıklanmayan bir kişinin HIV vürüsü taşıdığı tespit edildi. Bunun üzerine polis, gözaltına alınan ve bu kişiyle ilişkiye giren herkesi test yaptırması için uyardı. Öte yandan, Şişli'deki sinema salonu, 90 gün mühürlendi. Beyoğlu'ndaki sinemayla ilgili yasal işlemler ise sürüyor. Bu sinemaya da kapatma cezası verileceği öğrenildi.